XPG Summoner switch çıkarılabilir mi?

deserteagle7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bende bir adet XPG Summoner klavye var. Ben bir defasında oyun oynarken vurdum buna ve o günden beri elektrik çarpıyor metal kısımlarından. Yeni sistem aldım bu klavyeyi kullanmak istemiyorum artık. Elektrik bu şakası olmaz yeni klavye aldım bu yüzden. Neyse ben bunun tuş takımlarını falan söküp saklayacağım da switchleri çıkarılabilir mi bu klavyenin? Yoksa direkt çöpe mi atayım?

Hotswap özelliği yok hocam o klavyenin.

Çıkartman için lehimlerini çözmen lazım. Değmez şahsen. İkinci elden sorunlu diye belirterek belli bir fiyata satabilirsin.
Kim bilir belki de çok basit bir kablo sıkıntısıdır.
Hocam hiç satmak istemiyorum bir şey olur falan. Bildiğin elektrik çarpıyor yani eminim. Ondan gelecek para gelmesin birinin başına bir şey gelir falan.

Hocam hiç satmak istemiyorum bir şey olur falan. Bildiğin elektrik çarpıyor yani eminim. Ondan gelecek para gelmesin birinin başına bir şey gelir falan.
Bunu söyleyerek ucuzdan satacaksınız zaten. Switch parasından biraz daha fazla eder bu şekilde. Ayrıca elektrikten anlayan biri kendisi tamir bile edebilir.

Bunu söyleyerek ucuzdan satacaksınız zaten. Switch parasından biraz daha fazla eder bu şekilde. Ayrıca elektrikten anlayan biri kendisi tamir bile edebilir.
Mesela ne kadar eder hocam merak ettim şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…