Xeaq Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi klavyemin < tuşu Z olarak, virgül ise enter olarak basıyor. Ayrıca şu anda başka klavyedeyim, öyle yazabiliyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Başlıkta gördüğünüz gibi klavyemin < tuşu Z olarak, virgül ise enter olarak basıyor. Ayrıca şu anda başka klavyedeyim, öyle yazabiliyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Şubat 2021 #2 Klavye tuş dizilimi nasıl? İngilizce dizilimde sanırım şu an. Artı 0 Eksi
KS KS Xeaq Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #3 Mithat Berhan dedi: Klavye tuş dizilimi nasıl? İngilizce dizilimde sanırım şu an. Genişletmek için tıkla... Türkçe Q. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Klavye tuş dizilimi nasıl? İngilizce dizilimde sanırım şu an. Genişletmek için tıkla... Türkçe Q.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Şubat 2021 #4 Xeaq dedi: Türkçe Q. Genişletmek için tıkla... Peki klavyede Türkçe karakterler var mı? Yok ise İngilizce olarak kullanın. Artı 0 Eksi
Xeaq dedi: Türkçe Q. Genişletmek için tıkla... Peki klavyede Türkçe karakterler var mı? Yok ise İngilizce olarak kullanın.
KS KS Xeaq Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #5 Mithat Berhan dedi: Peki klavyede Türkçe karakterler var mı? Yok ise İngilizce olarak kullanın. Genişletmek için tıkla... Türkçe karakterler var. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Peki klavyede Türkçe karakterler var mı? Yok ise İngilizce olarak kullanın. Genişletmek için tıkla... Türkçe karakterler var.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Şubat 2021 #6 O zaman Firmware kaynakli falan olabilir, XPG müşteri hizmetlerine falan yazın isterseniz. Çünkü şu anda İngilizce karakter dizilimine göre yazıyor. Artı 0 Eksi
O zaman Firmware kaynakli falan olabilir, XPG müşteri hizmetlerine falan yazın isterseniz. Çünkü şu anda İngilizce karakter dizilimine göre yazıyor.
KS KS Xeaq Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #7 Garantiye gönderdim, tamir ettiklerini söylediler ama hala aynı Artı 0 Eksi
Y YSRUST Hectopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 121 11 Şubat 2021 #8 Bilgisayarın kendisiyle alakalı bir problem olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS Xeaq Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #9 YSRUST dedi: Bilgisayarın kendisiyle alakalı bir problem olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Değil bence, diğer klavyemle öyle bir sorun yok. Artı 0 Eksi
YSRUST dedi: Bilgisayarın kendisiyle alakalı bir problem olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Değil bence, diğer klavyemle öyle bir sorun yok.
Y YSRUST Hectopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 121 11 Şubat 2021 #10 Xeaq dedi: Değil bence, diğer klavyemle öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderdiğinizi söylemişsiniz tekrar iletişime geçin sorunun devam ettiğine dair. Artı 0 Eksi
Xeaq dedi: Değil bence, diğer klavyemle öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderdiğinizi söylemişsiniz tekrar iletişime geçin sorunun devam ettiğine dair.