Şu an elimde 800 TL param var ve klavye almayı düşünüyorum. Bu iki klavye arasında kaldım. XPG Summoner şu anda 800TL iken Logitech G513 1000TL ama son 1 ayda 800 TL'leri görmüş. Bekleyip Logitech G513 almak mantıklı mı yoksa anında XPG Summoner almak mı mantıklı? Aralarındaki farklar vs. nelerdir?
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.291,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hepinize merhaba. Uzun bir aradan sonra tekrar bir inceleme ile karşınızdayım. Bugün sizlere Philips SPK8614'ten geçmiş olduğum HyperX Alloy Origins Core modelini inceleyeceğim ve birlikte klavyenin tüm detaylarına ineceğiz. Neden Alloy Origins Core? Yaklaşık 6 aydır kullanmış olduğum Philips...
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.291,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hepinize merhaba. Uzun bir aradan sonra tekrar bir inceleme ile karşınızdayım. Bugün sizlere Philips SPK8614'ten geçmiş olduğum HyperX Alloy Origins Core modelini inceleyeceğim ve birlikte klavyenin tüm detaylarına ineceğiz. Neden Alloy Origins Core? Yaklaşık 6 aydır kullanmış olduğum Philips...
Deri bilek desteği, ses tekerleği ve daha şık bir tasarım gibi avantajları var. İtopya'da indirimdeymiş. 800 TL civarına alınır ancak 1000 TL'den fazla para vermezdim o klavyeye şahsen.
Deri bilek desteği, ses tekerleği ve daha şık bir tasarım gibi avantajları var. İtopya'da indirimdeymiş. 800 TL civarına alınır ancak 1000 TL'den fazla para vermezdim o klavyeye şahsen.
TUF K3 kullanıyorum, hemen hemen aynılar hocam. TUF K3'ün ışıklarında ses sorunu var, o biraz sıkıntı çıkarabiliyor. Şu makalemden diğer sorunlarına da bakabilirsiniz:
Selam hocalarım. İlk incelemem ile karşınızdayım. Bu incelememde ASUS'un TUF GAMING K3 Red Switch modelini inceleyeceğim. Fotoğraflar biraz kalitesiz olabilir onun için de şimdiden özür diliyorum. İsterseniz hemen başlayalım. Klavyeyi 2 haftadır kullanıyorum. Biraz kullandıktan sonra ona göre...