XPG Summoner vs Rampage KB-R92 Thunder

Bütçe
2000

Sansür

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı üzere 2 klavye arasında kaldım. Ve 2'sinin de kişisel olarak gözümde + ve - tarafları mevcut ve bu yüzden hangisini alacağıma karar veremiyorum. Kendi isteklerimi şöyle belirtirsem eğer: RGB olmalı, ses tekerleği olmalı, multimedya tuşları olmalı, bileklik desteği olmalı. Bu 2 klavye dışında Monster Pusat K3 Pro'nunda incelemelerine bakmıştım fakat çok fazla kronik sorun olduğu sebebi ile vazgeçtim ama Monster ile ilgili de görüş belirtebilirseniz sevinirim. Şimdiden yardım edeceklere teşekkür ederim.

XPG Summoner Cherry Red Switch'de metal kasaya sahip olması, tabii ki Cherry marka Red Switch bulundurması ses tekerleği ve mute tuşu olması benim için güzel özellik.

Rampage KB-R92 Thunder'da RGB ışık doygunluğunun daha fazla gözükmesi, (videolardan gördüğüm kadarı ile) önceki ve sonraki videoya sarma tuşları, mute tuşu ve ses tekerleği yine gözümde kendini cazip kılmayı başarıyor.

Kalite olarak hangisi daha kaliteli bilemiyorum. Aralarında 400 TL gibi bir fiyat farkı mevcut. Rampage 1364 TL - XPG 1730 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
XPG çok daha kaliteli hem malzeme hem de switch açısından. XPG Silver Switch modeli de var üstelik 1600 liraya, o da sessiz ve yumuşak bir switch.

Kesinlikle XPG, Rampage’den uzak durun.

Cevaplarınızdan sonra XPG için sempatim daha da arttı. Peki bir sorum olacak. Genel olarak FPS ve MOBA oyunları oynayan birisi olarak Silver switchmi yoksa red switchmi tercih etmeliyim?

XPG alın Rampage'yi kafanızdan silin artık öyle marka yok.

XPG alın Rampage'yi kafanızdan silin artık öyle marka yok.
Yaklaşık 4 yıldır Rampage'in membrane klavyesini kullanan ve bir sorun yaşamadığım için yorumunu merak ettim. Neden? Ayrıca yukarıda da sorduğum gibi Silver switch mi red Switch mi?

Yaklaşık 4 yıldır Rampage'in membrane klavyesini kullanan ve bir sorun yaşamadığım için yorumunu merak ettim. Neden? Ayrıca yukarıda da sorduğum gibi Silver switch mi red Switch mi?
XPG klavyeyi alıp kullanınca aradaki farkı çok net anlarsin ama tabi Rampage klavyenin de switchleri kalitesiz değil ama Cherry kadar da kaliteli değil ki XPG bunlari kullanıyor. Peki XPG için red mi yoksa silver mi dersen açıkçası fark pek de anlasilmaz gibi geliyor bana. Red biraz daha sesli ve silver daha yumuşak. Oyun oynarken dikkat etmezsen silverle elinin altındaki tuşa basabiliyorsun yazmış bazıları ama eğer bu dengeyi korursan aslında çabuk hareket etmek için avantaj da olabilir. Kısacası her iki switch de kaliteli ve güzel artık fiyatına ve özelliklerine göre sen karar vereceksin ki aralarında cok da bir fiyat farkı yok keyfine göre takıl bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…