Merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı üzere 2 klavye arasında kaldım. Ve 2'sinin de kişisel olarak gözümde + ve - tarafları mevcut ve bu yüzden hangisini alacağıma karar veremiyorum. Kendi isteklerimi şöyle belirtirsem eğer: RGB olmalı, ses tekerleği olmalı, multimedya tuşları olmalı, bileklik desteği olmalı. Bu 2 klavye dışında Monster Pusat K3 Pro'nunda incelemelerine bakmıştım fakat çok fazla kronik sorun olduğu sebebi ile vazgeçtim ama Monster ile ilgili de görüş belirtebilirseniz sevinirim. Şimdiden yardım edeceklere teşekkür ederim.
XPG Summoner Cherry Red Switch'de metal kasaya sahip olması, tabii ki Cherry marka Red Switch bulundurması ses tekerleği ve mute tuşu olması benim için güzel özellik.
Rampage KB-R92 Thunder'da RGB ışık doygunluğunun daha fazla gözükmesi, (videolardan gördüğüm kadarı ile) önceki ve sonraki videoya sarma tuşları, mute tuşu ve ses tekerleği yine gözümde kendini cazip kılmayı başarıyor.
Kalite olarak hangisi daha kaliteli bilemiyorum. Aralarında 400 TL gibi bir fiyat farkı mevcut. Rampage 1364 TL - XPG 1730 TL.