RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 842 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 Önereceğiniz başka klavyeler varsa söyleyin lütfen. Razer ekipman almayı düşünüyorum ama klavye konusunda kararsız kaldım.
Önereceğiniz başka klavyeler varsa söyleyin lütfen. Razer ekipman almayı düşünüyorum ama klavye konusunda kararsız kaldım.
RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 842 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #3 Tearz dedi: Corsair K68. Genişletmek için tıkla... RGB yok ve XPG ile aynı Switch'leri kullanıyor galiba.
Tearz dedi: Corsair K68. Genişletmek için tıkla... RGB yok ve XPG ile aynı Switch'leri kullanıyor galiba.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.579 Çözümler 20 26 Şubat 2022 #4 RobinToKaro dedi: RGB yok ve XPG ile aynı Switch'leri kullanıyor galiba. Genişletmek için tıkla... RGB olan modeli var ona bakabilirsin.
RobinToKaro dedi: RGB yok ve XPG ile aynı Switch'leri kullanıyor galiba. Genişletmek için tıkla... RGB olan modeli var ona bakabilirsin.
RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 842 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #5 Tearz dedi: RGB olan modeli var ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet ona baktım ama biraz pahalı geldi.
Tearz dedi: RGB olan modeli var ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet ona baktım ama biraz pahalı geldi.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.579 Çözümler 20 26 Şubat 2022 #6 RobinToKaro dedi: Evet ona baktım ama biraz pahalı geldi. Genişletmek için tıkla... Ben araştırırken XPG veya K68 alacaktım. K68 önce indirime girdiği için bunu tercih ettim. XPG'de güzeldir. İkisinden bir tanesini alabilirsin.
RobinToKaro dedi: Evet ona baktım ama biraz pahalı geldi. Genişletmek için tıkla... Ben araştırırken XPG veya K68 alacaktım. K68 önce indirime girdiği için bunu tercih ettim. XPG'de güzeldir. İkisinden bir tanesini alabilirsin.
RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 842 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #7 Tearz dedi: Ben araştırırken XPG veya K68 alacaktım. K68 önce indirime girdiği için bunu tercih ettim. XPG'de güzeldir. İkisinden bir tanesini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Razer nasıl peki hocam.
Tearz dedi: Ben araştırırken XPG veya K68 alacaktım. K68 önce indirime girdiği için bunu tercih ettim. XPG'de güzeldir. İkisinden bir tanesini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Razer nasıl peki hocam.