akınemre Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 XPG Summoner'in son çıkan yazılımında hatalar düzelmiş diyorlar YT'de, bu doğru mu? Hatalar devam ediyorsa klavye çöp olacak, indirmeye korkuyorum.
XPG Summoner'in son çıkan yazılımında hatalar düzelmiş diyorlar YT'de, bu doğru mu? Hatalar devam ediyorsa klavye çöp olacak, indirmeye korkuyorum.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #2 Hocam risk almaya gerek yok. Klavye brick olursa kurtarmak imkansız gibi birşey.
Juppiter Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 888 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #3 akınemre dedi: XPG Summoner'in son çıkan yazılımında hatalar düzelmiş diyorlar YT'de, bu doğru mu? Hatalar devam ediyorsa klavye çöp olacak, indirmeye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Değil, daha bugün son yazılımını indirerek sorun yaşadığını belirten konular vardı.
akınemre dedi: XPG Summoner'in son çıkan yazılımında hatalar düzelmiş diyorlar YT'de, bu doğru mu? Hatalar devam ediyorsa klavye çöp olacak, indirmeye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Değil, daha bugün son yazılımını indirerek sorun yaşadığını belirten konular vardı.