L LWNhympex Centipat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 XPG Summoner red Switch klavyesini almayı düşünüyorum kronik sorunları falan var mı?
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.487 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Temmuz 2023 #2 Yok. Hem blue hem de red switchini kullanıyorum. Sadece yazılımı kötü.
L LWNhympex Centipat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 AçkapıyıGardiyan dedi: Yok. Hem Blue hem de red Switch'ini kullanıyorum. Sadece yazılımı kötü. Genişletmek için tıkla... Bazıları çınlama,çift basıyor demişlerdi
AçkapıyıGardiyan dedi: Yok. Hem Blue hem de red Switch'ini kullanıyorum. Sadece yazılımı kötü. Genişletmek için tıkla... Bazıları çınlama,çift basıyor demişlerdi
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.487 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Temmuz 2023 #4 LWNhympex dedi: Bazıları çınlama,çift basıyor demişlerdi Genişletmek için tıkla... Ben karşılaşmadım hocam.
LWNhympex dedi: Bazıları çınlama,çift basıyor demişlerdi Genişletmek için tıkla... Ben karşılaşmadım hocam.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 17 Temmuz 2023 #5 LWNhympex dedi: Bazıları çınlama, çift basıyor demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Bende Silver Speed Switch'li olan model var ve dediginiz dogru, özellikle space tusunda.
LWNhympex dedi: Bazıları çınlama, çift basıyor demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Bende Silver Speed Switch'li olan model var ve dediginiz dogru, özellikle space tusunda.