Bu SSD sizce alınır mı? Samsung çok pahalı. Bu yüzden buna yöneldim. Oyun oynuyorum sadece. Ve bunda sadece oyun yüklü olacak. Başka bir SSD var bende onda da Windows ve diğer dosyalar duracak. Herhangi bir sıkıntısı kronik sorunu varsa bilen var mı?
Kronik sıkıntısı bildiğim kadarıyla yok. Hatta Monster Notebook'ların tamamında bu serinin SSD'leri kullanıyor. Sorunlu olsa çoktan duymuş olurduk. Bende 1 TB olanını kullanıyorum. Şimdilik sorun yok. Vaat ettiği hızların biraz üstünü boşken veriyordu şuan yarısından biraz fazlası dolu yinede vaat ettiği hıza çok yakın değerler veriyor.
Düzenleme: Monster Notebook'larda olan SX 8200 galiba. SX 8100 aynı seriden midir tam bilmiyorum.
Kronik sıkıntısı bildiğim kadarıyla yok. Hatta Monster Notebook'ların tamamında bu serinin SSD'leri kullanıyor. Sorunlu olsa çoktan duymuş olurduk. Bende 1 TB olanını kullanıyorum. Şimdilik sorun yok. Vaat ettiği hızların biraz üstünü boşken veriyordu şuan yarısından biraz fazlası dolu yinede vaat ettiği hıza çok yakın değerler veriyor.