XPG SX8100 ASX8100NP-512GT-C 512 GB alınır mı?

Dante

Megapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sıkıntısı bildiğim kadarıyla yok. Hatta Monster Notebook'ların tamamında bu serinin SSD'leri kullanıyor. Sorunlu olsa çoktan duymuş olurduk. Bende 1 TB olanını kullanıyorum. Şimdilik sorun yok. Vaat ettiği hızların biraz üstünü boşken veriyordu şuan yarısından biraz fazlası dolu yinede vaat ettiği hıza çok yakın değerler veriyor.

Düzenleme: Monster Notebook'larda olan SX 8200 galiba. SX 8100 aynı seriden midir tam bilmiyorum.

Kronik sıkıntısı bildiğim kadarıyla yok. Hatta Monster Notebook'ların tamamında bu serinin SSD'leri kullanıyor. Sorunlu olsa çoktan duymuş olurduk. Bende 1 TB olanını kullanıyorum. Şimdilik sorun yok. Vaat ettiği hızların biraz üstünü boşken veriyordu şuan yarısından biraz fazlası dolu yinede vaat ettiği hıza çok yakın değerler veriyor.

Çok iyi. Sevindim. Almak istiyorum. B450M-S2H anakartım var. Buna uyumlu mu bu SSD ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı