n3ujx Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 29 Eylül 2023 #1 Yaklaşık 2 yıldır bu SSD'yi kullanıyorum ama yazma ve okuma hızları ciddi anlamda düştü. Gözle görülür yavaşlama mevcut. Windows bile geç açılıp geç kapanıyor. Testleri altta atıyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2023
Yaklaşık 2 yıldır bu SSD'yi kullanıyorum ama yazma ve okuma hızları ciddi anlamda düştü. Gözle görülür yavaşlama mevcut. Windows bile geç açılıp geç kapanıyor. Testleri altta atıyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.777 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 29 Eylül 2023 #2 SSD'nin sürücüsünden Secure Erase yapmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #3 Sağlığı bayağı düşmüş. Garantisi varsa yolla bence. Artı 0 Eksi
KS KS n3ujx Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 29 Eylül 2023 #4 Artyom Alekseyevich dedi: Sağlığı bayağı düşmüş. Garantisi varsa yolla bence. Genişletmek için tıkla... Adata 5 yıl garanti sağlıyor da Türkiyedeki distribütör 2 yıl diyor Adata'ya mail at diyor, attım bakalım. the Prodigy dedi: SSD'nin sürücüsünden Secure Erase yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir şey ifade etmez diyorlar. Artı 0 Eksi
Artyom Alekseyevich dedi: Sağlığı bayağı düşmüş. Garantisi varsa yolla bence. Genişletmek için tıkla... Adata 5 yıl garanti sağlıyor da Türkiyedeki distribütör 2 yıl diyor Adata'ya mail at diyor, attım bakalım. the Prodigy dedi: SSD'nin sürücüsünden Secure Erase yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir şey ifade etmez diyorlar.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.777 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 29 Eylül 2023 #5 n3ujx dedi: Adata 5 yıl garanti sağlıyor da Türkiyedeki distribütör 2 yıl diyor Adata'ya mail at diyor, attım bakalım. Bir şey ifade etmez diyorlar. Genişletmek için tıkla... Dene yardımcı olur. Artı 0 Eksi
n3ujx dedi: Adata 5 yıl garanti sağlıyor da Türkiyedeki distribütör 2 yıl diyor Adata'ya mail at diyor, attım bakalım. Bir şey ifade etmez diyorlar. Genişletmek için tıkla... Dene yardımcı olur.
KS KS n3ujx Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 29 Eylül 2023 #6 the Prodigy dedi: Dene yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Umarım ADATA yardımcı olur. Artı 0 Eksi