XPG valor Air güç kaynağında hangi korumalar var?

Bu PSU da ki korumalar nedir hocam anakartı ve işlemciyi de yükselteceğim bütçe yetmez ona.
Resmini attım hocam. Anakart ve işlemcinizi de söylerseniz ona göre de yardımcı olurum. Genede okadar az fiyat farkına kesinlikle 750 watt alınmalı.

Resmini attım hocam. Anakart ve işlemcinizi de söylerseniz ona göre de yardımcı olurum. Gene de o kadar az fiyat farkına kesinlikle 750 watt alınmalı.

MONZA-6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL Radeon RX 6700 XT 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR sistem bu hocam işlemciyi 5600 anakartı da B450 mk II yapacağım.

Resmini attım hocam. Anakart ve işlemcinizi de söylerseniz ona göre de yardımcı olurum. Gene de o kadar az fiyat farkına kesinlikle 750 watt alınmalı.

ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu da olabilir hocam PSU daha iyi gibi.

Yanlş mı anladım? Bu güç kaynağında bu korumaların hepsi var mı?

Son düzenleme:
Var hocam zaten XPG'nin kendi sitesinden aldım.

1000 TL daha çıkamam hocam 18300 bütçem vardı buraya kadar zor çıktım.

Hocam peki o attığınız 750W XPG kasa mı iyidir yoksa ultima RX 6700 XT sistemdeki FSP PSU mu?
Benim Attığım kasa daha iyi sizin sistemde anakartı güncellemek gereksiz. B550M-K yapmıyorsanız hiçbir katkısı yok boşa israf onun yerine kasayı güncelleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…