Satılık XPG Vento 12CM PWM kasa fanı (2 adet)

Makaleler
12
Daha fazla  
XPG Invader ile birlikte gelen fanlarımı satmak istiyorum. Tane fiyatını 35TL olarak düşünüyorum, ödeme Kocaeli/İzmit içi elden ya da havale/EFT olabilir. 2 adet birlikte alındığında toplam 60 TL olur.
XPG Vento 120
İletişim;
Discord: Teufel#4377

Işıklı değil ya, bildiğimiz şundan. Kutusu yok ama maalesef, kasayla birlikte geldiğinden kutusu hiç olmadı.

Kasanızın garantisi devam ediyor mu? Olası bir tamir ya da değişim durumunda eksiksiz şekilde isteniyor çünkü.
Kasamı alalı daha 6-7 ay oldu ama garantisi pek önemli değil benim için. Fanları kasanın faturası/garantisi ile birlikte gönderirim. Adeks Store üzerinden satın almıştım.
Düzenleme: 18 Eylül 2020 tarihinde almışım, yani daha 5 ay olmuş.

Kasamı alalı daha 6-7 ay oldu ama garantisi pek önemli değil benim için. Fanları kasanın faturası/garantisi ile birlikte gönderirim. Adeks Store üzerinden satın almıştım.
Ben en azından 2 yıllık garanti süresince elinizden çıkarmanızı önermem. Zaten çok para etmeyecekler. Fatura konusunda da öyle bir şey yapmayın. Sonuçta bu fanlar kasanız ile tümleşik. Fatura, kasayı ve buna dahil her şeyi kapsıyor. Yani ille de satacaksanız faturasız olarak sunun.

Eğer öyle diyorsanız o şekilde satayım, yakın zamanda kasa değiştirmeyi düşünmüyorum ve garantilik bir olay olacağını da sanmıyorum kasada. Bu ucuz fanları zaten garantiye gönderen çok kişi olduğunu da düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…