XPG vs Cooler Master vs High Power PSU seçimi

Bütçe
550

balbazar_ke

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, bu üç güç kaynağı arasında kaldım. Birinci önceliğim sessizlik ikinci ise kalite. Şu an kullandığım güç kaynağı yük altında sesli çalışıyor ve verimlilik konusunda iyi değil. O yüzden kaliteli sessiz ve sorunsuz bir güç kaynağı arıyorum. Biraz araştırma yaptım üç seçenek çıkardım. XPG Pylon seri güç kaynağı bayağı cazip geldi. Ayrıca bilgisayarım çok yük altında olmuyor ancak sürekli açık durması gerekiyor. O yüzden sessiz ve verimliliği yüksek olması önemli. Bu fiyatlarda bunlardan hangisini seçmeliyim veyahut başka önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performance GD alın.

Burada çok iyi bir fiyata düşmüş, güvenilir midir? Buradan alsam sorun olur mu?
Bir de bu güç kaynağında CW sorunu yaşanmış, şu anki kullanıdığım güç kaynağını bu sebeple değişiyorum. Tekrar aynı sorunu yaşatır mı?

Sizin güç kaynağı hakkında çok tavsiyeniz bulunuyor, çok teşekkür ediyorum son olarak XPG pylon serisi pek alınır gibi değil mi? Çünkü koruması vs. iyi gibi duruyor.

Sizin güç kaynağı hakkında çok tavsiyeniz bulunuyor, çok teşekkür ediyorum son olarak XPG pylon serisi pek alınır gibi değil mi? Çünkü koruması vs. iyi gibi duruyor.
İncelemelere vs. bakmadım ama GD Performance yerine alınacak bir model gibi durmuyor.

Ben de Pylon düşünüyordum. Daha yeni bir model aslında. İç yapısı falan da daha iyi ve 12V kanalından daha fazla veriyordu ve daha ucuz? Neden High Power alalım veya bu da alınabilir mi?

Ben de XPG Pylon alacaktım. 12V kanalından daha fazla veriyor, daha yeni ve iç yapısı güzel ve daha ucuz.

Gigabyte 28200-p650b-1eur - 650W 12V güç kaynağı - Siyah: Amazon.com.tr

Belki konu sahibi de yaralanır. Nasıldır bu?

Pek inceleme videosu yok ikisinde de ama ikisini de alsam pişman olmam gibi.
Ben de pylon düşünüyordum. Daha yeni bir model aslında. İç yapısı falan da daha iyi ve 12V kanalından daha fazla veriyordu ve daha ucuz? Neden High Power alalım veya bu da alınabilir mi?

Ben de XPG pylon alacaktım. 12V kanalından daha fazla veriyor, daha yeni ve iç yapısı güzel ve daha ucuz.

Gigabyte 28200-p650b-1eur - 650W 12V güç kaynağı - Siyah: Amazon.com.tr

Belki konu sahibi de yaralanır. Nasıldır bu?

Çok teşekkür ediyorum. XPG sitesinde 7 24 kullanan kullanıcılar için tasarlandı diyor. Benim de PC sürekli açık o yüzden iyi bir şey almak istiyorum. Sessiz olması çok önemli bir de. Belki alan eden varsa bilgilendirse çok iyi olur. Attığınıza da bakıyorum hemen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı