Merhabalar, bu üç güç kaynağı arasında kaldım. Birinci önceliğim sessizlik ikinci ise kalite. Şu an kullandığım güç kaynağı yük altında sesli çalışıyor ve verimlilik konusunda iyi değil. O yüzden kaliteli sessiz ve sorunsuz bir güç kaynağı arıyorum. Biraz araştırma yaptım üç seçenek çıkardım. XPG Pylon seri güç kaynağı bayağı cazip geldi. Ayrıca bilgisayarım çok yük altında olmuyor ancak sürekli açık durması gerekiyor. O yüzden sessiz ve verimliliği yüksek olması önemli. Bu fiyatlarda bunlardan hangisini seçmeliyim veyahut başka önerisi olan var mı?
XPG PYLON, Bronz sertifikalı bir Güç Kaynağından fazlasını sunar. Yüksek verimli DC-DC dönüştürücüler ve 4 farklı watt seçeneğindeki sürekli güç, onu tüm kullan
High Power 600W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Modeli: High Power Performance GD 750W. Her zaman bir cızırtı var, çok yüksek değil ancak fanlar kısıkken geldiğinde can sıkıcı oluyor. Yük altında fanlarla birlikte artıyor ama fazla artmadığı için sorun olmuyor, karışıyor. Önemli olan bunun başka bir sıkıntısı var mıdır, güç kaynağını ve...
Sizin güç kaynağı hakkında çok tavsiyeniz bulunuyor, çok teşekkür ediyorum son olarak XPG pylon serisi pek alınır gibi değil mi? Çünkü koruması vs. iyi gibi duruyor.
Sizin güç kaynağı hakkında çok tavsiyeniz bulunuyor, çok teşekkür ediyorum son olarak XPG pylon serisi pek alınır gibi değil mi? Çünkü koruması vs. iyi gibi duruyor.
Ben de Pylon düşünüyordum. Daha yeni bir model aslında. İç yapısı falan da daha iyi ve 12V kanalından daha fazla veriyordu ve daha ucuz? Neden High Power alalım veya bu da alınabilir mi?
Ben de XPG Pylon alacaktım. 12V kanalından daha fazla veriyor, daha yeni ve iç yapısı güzel ve daha ucuz.
Ben de pylon düşünüyordum. Daha yeni bir model aslında. İç yapısı falan da daha iyi ve 12V kanalından daha fazla veriyordu ve daha ucuz? Neden High Power alalım veya bu da alınabilir mi?
Ben de XPG pylon alacaktım. 12V kanalından daha fazla veriyor, daha yeni ve iç yapısı güzel ve daha ucuz.
Çok teşekkür ediyorum. XPG sitesinde 7 24 kullanan kullanıcılar için tasarlandı diyor. Benim de PC sürekli açık o yüzden iyi bir şey almak istiyorum. Sessiz olması çok önemli bir de. Belki alan eden varsa bilgilendirse çok iyi olur. Attığınıza da bakıyorum hemen.