turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 9 Mart 2021 #21 557260 dedi: Efendim yine rahatsız ettim fakat bunu alsam olur mu? Alırsam uzun sürede gelir mi? Corsair RM550x PC güç kaynağı. : Amazon.com.tr Corsair RM550x PC güç kaynağı. : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben Core Reactor alırdım bunun yerine. Daha ucuz ve arada aşırı büyük farklar yok. Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
557260 dedi: Efendim yine rahatsız ettim fakat bunu alsam olur mu? Alırsam uzun sürede gelir mi? Corsair RM550x PC güç kaynağı. : Amazon.com.tr Corsair RM550x PC güç kaynağı. : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Ben Core Reactor alırdım bunun yerine. Daha ucuz ve arada aşırı büyük farklar yok. Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Mart 2021 #22 Jotariel dedi: Alınır tabii ki biz 750 Watt değerini istiyorsunuz diye genelde öyle önerdik. Amazon Türkiye'den geliyor kargosu çabuk ulaşır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır her çabanız için çok teşekkür ederim
Jotariel dedi: Alınır tabii ki biz 750 Watt değerini istiyorsunuz diye genelde öyle önerdik. Amazon Türkiye'den geliyor kargosu çabuk ulaşır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır her çabanız için çok teşekkür ederim