hunter master Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 88 28 Şubat 2025 #11 YüzbaşıJohnPrice dedi: Renegade. Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir Crucial normal ve rastgele okuma yazma hızlarında Renegade'e göre daha iyi.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Renegade. Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir Crucial normal ve rastgele okuma yazma hızlarında Renegade'e göre daha iyi.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.961 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #12 hunter master dedi: Sebebi nedir Crucial normal ve rastgele okuma yazma hızlarında Renegade'e göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Her şey okuma yazma hızı değildir.
hunter master dedi: Sebebi nedir Crucial normal ve rastgele okuma yazma hızlarında Renegade'e göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Her şey okuma yazma hızı değildir.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.991 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #13 hunter master dedi: Konudan bağımsız bu 3 SSD'den hangisini önerirsiniz bana Crucial en mantıklısı gibi geldide sizin de fikirlerinizi duymak isterim. Kioxia Exceria Pro SSD (1 TB) Kioxia Exceria Pro SSD LSE10Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Kingston Renegade SSD (1 TB) Kingston Renegade SSD SRNGS/1000G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Crucial T500 Soğutuculu SSD (1 TB) Crucial T500 Soğutuculu SSD CT1000T500SSD5 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Renegade.
hunter master dedi: Konudan bağımsız bu 3 SSD'den hangisini önerirsiniz bana Crucial en mantıklısı gibi geldide sizin de fikirlerinizi duymak isterim. Kioxia Exceria Pro SSD (1 TB) Kioxia Exceria Pro SSD LSE10Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Kingston Renegade SSD (1 TB) Kingston Renegade SSD SRNGS/1000G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Crucial T500 Soğutuculu SSD (1 TB) Crucial T500 Soğutuculu SSD CT1000T500SSD5 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Genişletmek için tıkla... Renegade.
hunter master Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 88 28 Şubat 2025 #14 YüzbaşıJohnPrice dedi: Her şey okuma yazma hızı değildir. Genişletmek için tıkla... Detaylı bilmiyorum o yüzden kusuruma bakmayın peki Renegade ve KC3000 arasında hangisini önerirsiniz onu da öneren çok kişi gördüm.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Her şey okuma yazma hızı değildir. Genişletmek için tıkla... Detaylı bilmiyorum o yüzden kusuruma bakmayın peki Renegade ve KC3000 arasında hangisini önerirsiniz onu da öneren çok kişi gördüm.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.991 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #15 hunter master dedi: Detaylı bilmiyorum o yüzden kusuruma bakmayın peki Renegade ve KC3000 arasında hangisini önerirsiniz onu da öneren çok kişi gördüm. Genişletmek için tıkla... Renegade mukemmel SSD'dir hocam. Herkes önerir zaten. KC3000 biraz pahaliya satiliyor şu an.
hunter master dedi: Detaylı bilmiyorum o yüzden kusuruma bakmayın peki Renegade ve KC3000 arasında hangisini önerirsiniz onu da öneren çok kişi gördüm. Genişletmek için tıkla... Renegade mukemmel SSD'dir hocam. Herkes önerir zaten. KC3000 biraz pahaliya satiliyor şu an.
hunter master Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 88 28 Şubat 2025 #16 kxy dedi: Renegade mukemmel SSD'dir hocam. Herkes önerir zaten. KC3000 biraz pahaliya satiliyor şu an. Genişletmek için tıkla... Fiyatları aynı şu anda. Renegade 300 okuma hızı daha fazla başka bir farkı yok sanırsam epeyden özelliklerine baktığım kadarıyla.
kxy dedi: Renegade mukemmel SSD'dir hocam. Herkes önerir zaten. KC3000 biraz pahaliya satiliyor şu an. Genişletmek için tıkla... Fiyatları aynı şu anda. Renegade 300 okuma hızı daha fazla başka bir farkı yok sanırsam epeyden özelliklerine baktığım kadarıyla.