Xposed Modülleri

Ben Xposed kurdum ama uyumlu deyil galiba, ROM dan kaynaklanıyor da olabilir. Bu arada CyanogenMod Candır :)
Hocam rom da stock kernel mi kullanılıyor yüklememe sebebi büyük ihtimal o olabilir kontrol etmenizde fayda var

Xposed stock/custom ROM'ları, stock/custom kernelleri destekliyor. Custom ROM + Stock Kernel, Custom ROM + Custom Kernel türevlerini denedim ve Xposed sorunsuz çalıştı. Ama bazı cihazlar veya ROM'lar uyumsuz olabiliyor. Örneğin, Dell Venue 8 7840'ın 5.1 ve 6.0 ROM'ları ART'ın farklı bir versiyonunu kullandığı kullandığı için Xposed tarafından desteklenmiyor.

Android 4.0.3 ve 4.4.4 arası kullanıcılar bu linki kullanabilir. Yararlı konu.

QUOTE="Rawados, post: 2135291, member: 72772"]RiverROM 4. Telefon S7 Edge portu ve stock olmaktan biraz uzakta olduğu için Xposed çalıştıramıyorum.
Xposed'ı custom ROM ile de kullanabilirsiniz.[/QUOTE]
Telefon Samsung. [OFFICIAL] Xposed for Lollipop/Marshmallow [Android 5.0/5.1/6.0, v86, 2016/07/08] bu linktekini kullandığımda "bootloop" yiyorum. [UNOFFICIAL][5.1/6][v86.1][04 Sept]Xposed for Samsung Lollipop/Marshmallow aynı şekilde buradakini kullanınca da. iOS, Android, Symbian ve Windows Mobile 8, 8.1 kullandım. Telefonlar hakkında fazla bilgiye sahibim. Yakında yeni telefon alacağımdan pek takmıyorum. Dünyanın sonu değil ya :)

Xposed'ı custom ROM ile de kullanabilirsiniz.
Telefon Samsung. [OFFICIAL] Xposed for Lollipop/Marshmallow [Android 5.0/5.1/6.0, v86, 2016/07/08] bu linktekini kullandığımda "bootloop" yiyorum. [UNOFFICIAL][5.1/6][v86.1][04 Sept]Xposed for Samsung Lollipop/Marshmallow aynı şekilde buradakini kullanınca da. iOS, Android, Symbian ve Windows Mobile 8, 8.1 kullandım. Telefonlar hakkında fazla bilgiye sahibim. Yakında yeni telefon alacağımdan pek takmıyorum. Dünyanın sonu değil ya :)[/QUOTE]
Kullanmış olduğunuz cihaz ne acaba hocam

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı