Xprime Alpha Fabl koltuğun fiyatı kendi sitesinde ve Trendyol'da neden farklı?

awresfr241

Femtopat
Daha fazla  
Xprimeın kendi sitesindeki alpha fabl oyuncu koltuğu 5000TL ama Trendyol'daki Alpha Fabl oyuncu koltuğu 8500 TL, neden böyle?

Trendyol indirim vs yapabiliyor. Ama kendi sitesinden XPrime kodu ile 250 TL indirim bu üründe geçerli mi bilmiyorum ama kullanılabilir. Üzerine havale EFT %5 indirim ile Trendyol ile kafa kafaya gelir :)

Ben 6 aydır XPrime Titan siyah modelini kulalnıyorum günlük 10 saat kullanımda muhteşem. Bir tık daha çıkabilirseniz bence XPrime Titan modelini incelemenizi tavsiye ederim. Alpha fab1 modeli oturma alanı bir tık dar ya da ben kilolu olduğumdan bana öyle geldi. XPrime Titan siyah ise hem oturma alanı geniş, hem de Smart sünger teknolojisi yer alıyor. Tavsiye ederim. Kumaşı terleme vs hiç yapmıyor üzerine bir de soğutma pedi ekledim uzun süre oturuyorum diye çok rahat ve konforlu.

Müşteri desteği de çok iyi. WhatsApp hattından kurulum ile alakalı sıkıntı yaşadığımda çok güzel destek oldular. Görüntülü falan aradılar ama bence koltuk işi ayakkabı gibi, İstanbul Ankara ve İzmir'de mağazaları var bence gidip size en uygun koltuğu seçin derim :)

Alpha fab1 model linki;

Benim kullandığım canavar ise;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı