XPrime BBL oyuncu koltuğu alınır mı?

Bütçe
6800TL

zelazren

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler dilerim. Firma hakkında bazı yorumlar görsem de açıklayıcı bir yorum bulamadım. Satın almayan kişilerin tahminine dayanan yorumlar vardı. Firmanın bir koltuğu hoşuma gitti ve 1200 TL'lik indirim kuponumla cok uyguna linkteki ürünü satın alacağım. Ancak firmalardaki asparagas ya da açıklamasız olumsuz değerlendirmeler dikkatimi çekmedi değil.

Ayrıca bütçem 6800 TL ve bütçemi 100 TL dahi yukarı çekemem. Bu bütçeye alternatif daha performanslı önerileriniz varsa değerlendirebilirim hem de alternatif seçenekleri gördüğüm için sevinirim.

Daha önceden bu firmadan alışveriş yapan arkadaşlar ya da oyuncu koltuğundan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim. Çünkü pek anladığım bir şey değil.
Teşekkürler.

Ürün: xPrime BBL Espor Edition Gamer Chair - Oyuncu Koltuğu

Oyuncu koltukları benım gozumde boş paradan ibaret tamamen, başka bir şey degil fakat genel olarak görünümü güzel yorumları da iyiyse almanı öneririm.

Oyuncu koltukları benım gozumde boş paradan ibaret tamamen, başka bir şey degil fakat genel olarak görünümü güzel yorumları da iyiyse almanı öneririm.

Kesinlikle boş para deyimine katılıyorum. Ama yemek masası sandalyesinden geçiş yapacagım için her türlü ihtiyacım olan bir şeydi. En azından bilgisayar ile uyumlu olsun diye de oyuncu koltugu almaya karar verdim. Sorunda görünümü güzel ama pek ciddi cevaplanmış yorumu olmaması kafamda şüphe bıraktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı