Oreann Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 Bu iki koltuk arasında kararsız kaldım. Aralarında 800 lira fark var. Hangisini önerirsiniz? KoçtaÅ | Evimi Ãok Seviyorum Kaliteli ve uygun fiyatlı Mutfak, Banyo, Bahçe Mobilyaları, Beyaz Eşya ve El aletleri ürünlerine online alışverişin adresi Koçtaş Yapı Marketi ile ulaşın! www.koctas.com.tr XPrime King Oyuncu Koltuğu Siyah - XPrime XPrime King Oyuncu Koltuğu Siyah ve Tüm XPrime Oyuncu Koltuklarını Hemen Şimdi Resmi Web Sitesinde İnceleyin! xprime.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2022
Bu iki koltuk arasında kararsız kaldım. Aralarında 800 lira fark var. Hangisini önerirsiniz? KoçtaÅ | Evimi Ãok Seviyorum Kaliteli ve uygun fiyatlı Mutfak, Banyo, Bahçe Mobilyaları, Beyaz Eşya ve El aletleri ürünlerine online alışverişin adresi Koçtaş Yapı Marketi ile ulaşın! www.koctas.com.tr XPrime King Oyuncu Koltuğu Siyah - XPrime XPrime King Oyuncu Koltuğu Siyah ve Tüm XPrime Oyuncu Koltuklarını Hemen Şimdi Resmi Web Sitesinde İnceleyin! xprime.com.tr
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2022 #2 15'li deri kullanıyorum özellikleri çok iyi ve benim için uygun, kumaşı daha rahattır diye düşünüyorum bence alınabilir.
15'li deri kullanıyorum özellikleri çok iyi ve benim için uygun, kumaşı daha rahattır diye düşünüyorum bence alınabilir.
Oreann Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #3 Liberte Sergen dedi: 15'li deri kullanıyorum özellikleri çok iyi ve benim için uygun, kumaşı daha rahattır diye düşünüyorum bence alınabilir. Genişletmek için tıkla... Aslında onu da düşünüyordum, deri olan koltukta çok fazla terleme sorunu oluyor mu?
Liberte Sergen dedi: 15'li deri kullanıyorum özellikleri çok iyi ve benim için uygun, kumaşı daha rahattır diye düşünüyorum bence alınabilir. Genişletmek için tıkla... Aslında onu da düşünüyordum, deri olan koltukta çok fazla terleme sorunu oluyor mu?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2022 #4 Oreann dedi: Aslında onu da düşünüyordum, deri olan koltukta çok fazla terleme sorunu oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer oda sıcaksa terletiyor fakat benim odada klima açık oluyor veya vantilatör, o yüzden terlemiyorum.
Oreann dedi: Aslında onu da düşünüyordum, deri olan koltukta çok fazla terleme sorunu oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer oda sıcaksa terletiyor fakat benim odada klima açık oluyor veya vantilatör, o yüzden terlemiyorum.