lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.393 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 1500 TL civarı koltuk arıyorum oyuncu koltuğu olmasına gerek yok. Biraz baktım XPrime Plus koltuğunu buldum %15 indirim var 1700 TL civarına geliyor. Sizce alınır mı? Veya sizin önerebileceğiniz bir koltuk var mı?
1500 TL civarı koltuk arıyorum oyuncu koltuğu olmasına gerek yok. Biraz baktım XPrime Plus koltuğunu buldum %15 indirim var 1700 TL civarına geliyor. Sizce alınır mı? Veya sizin önerebileceğiniz bir koltuk var mı?
AlsraidN Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #2 XPrime'den hiçbir şey alınmaz hocam çok kalitesiz aldıktan 3 ay sonra dökülmüştü benim koltuğum.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.393 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 AlsraidN dedi: XPrime'den hiçbir şey alınmaz hocam çok kalitesiz aldıktan 3 ay sonra dökülmüştü benim koltuğum. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir şey var mı?
AlsraidN dedi: XPrime'den hiçbir şey alınmaz hocam çok kalitesiz aldıktan 3 ay sonra dökülmüştü benim koltuğum. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir şey var mı?
AlsraidN Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #4 Hocam pek bir bilgim yok oyuncu koltukları hakkında fakat bilinmeyen markalardan uzak durmanızı öneririm 3 ay sonra dökülüyor.
Hocam pek bir bilgim yok oyuncu koltukları hakkında fakat bilinmeyen markalardan uzak durmanızı öneririm 3 ay sonra dökülüyor.