türk gamer Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Şu an sandalye kullanıyorum haziran sonunda koltuk almayı düşünüyorum. Aklımda bu var Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah İyi midir? Soğutma jeli ne ve 1000TL farka değer mi? Bu fiyatlara başka öneriniz var mı?
Şu an sandalye kullanıyorum haziran sonunda koltuk almayı düşünüyorum. Aklımda bu var Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah İyi midir? Soğutma jeli ne ve 1000TL farka değer mi? Bu fiyatlara başka öneriniz var mı?
KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 22 Nisan 2025 #2 7k için ideal alınabilir, 7.5k çıkabiliyorsanız hawk fab değerlendirebilirsiniz, 8k lara çıkabiliyorsanız exvega vesta. Soğutma jeli ne kadar verimli bilmiyorum, çok sıcak bir yerdeyseniz iyi gelebilir.
7k için ideal alınabilir, 7.5k çıkabiliyorsanız hawk fab değerlendirebilirsiniz, 8k lara çıkabiliyorsanız exvega vesta. Soğutma jeli ne kadar verimli bilmiyorum, çok sıcak bir yerdeyseniz iyi gelebilir.