Oyuncu koltugu almak istiyorum aslında Hawk düşünüyorum. Ama çok para şu an için bunu almayı düşünüyorum. Kullanan varsa nasıl acaba? Bir yorumda bulunabilir
Oyuncu koltugu almak istiyorum aslında Hawk düşünüyorum. Ama çok para şu an için bunu almayı düşünüyorum. Kullanan varsa nasıl acaba? Bir yorumda bulunabilir
Hawk'tan uzak dur hocam. Sebebini kendi konumda paylaştım ama senin için yapıştırayım buraya kıyağım olsun
xPrime Titan Modelini şimdi siparişini oluşturdum. Gelince ve belirli süre sonra yorumlarımı buradan paylaşacağım. Bu arada araştırmalarım sonucu Cool Modelinin yumuşak kumaşının yani tay tüyü kumaşın terletme ve ısınma kabiliyetinin kaşe kumaşa göre bir tık fazla olduğunu öğrendim onun için Özellikle xPrime Titan Modelini sipariş verdim.
Bu arada önemli bir özelliğinden bahsetmeyi unuttum. Oturma alanı geniş okey zaten çünkü xprimeın zaten eko serisi dışındaki tüm ürünleri oturma alanı geniş ama Titan ve Cool modellerinin en güzel özelliği öncelikle vücuda göre şekil alan sünger olması. Birde bel yastığını çıkarsanız dahi Kasanın kendi bel desteği var. Yani diyelim ki kilosunuz ve bel yastığının oturma alan derinliği sizi rahatsız etti. Çıkardığınızda efsane bir derinlik oluyor fakat bu pozisyonda bile beliniz boşta kalmıyor. gerçekten xPrime Mühendislerini ve tasarımcılarını bu anlamda tebrik ederim. Mesela Hawk modelinde arkası dümdüz arkadaşlar. Oturma alnı dar zaten ama bel yastığını çıkardığınızda tahta gibi dümdüz bir sırt var. Hiç ortopedik ve rahat değil. Açıkçası zaten bel yastığının çaldığı derinliği talep ederken tahta gibi bir arka plan ciddi ortopedik koltuk kullanalım derken bir anda mutfak sandalyesini arattı bana.
Ürünüm önümüzdeki hafta gelir heralde sizlere burada objektij olarak tüm detayları paylaşacağım. Bu yazıyı kendi konumada ekleyeyim de insanlar hala alıp almadığı sormasın
xPrime Titan Siyah Rengini satın aldım. Ayak uzatma ve soğutucu pedde ekledim. Bu arada buda birtek xPrime'da var özel bir soğutucu jel kullanıyorlar oturma alanına. mağazada minderi var ekstra olan onu denedim -5 derece kadar soğuktu. İnşallah mermere oturma hissiyatı vermez ama versede olur ben soğuk severim ya
1.85 Boy
105 KG