XPrime titan veya Omega alınır mı?

@Dooms61 Hocam yanıtınız için teşekkür ediyorum. Söylendiği gibi krom ayaklıymış. Kusura bakmayın yanlış anlamışım. Özür diliyorum. Ben Titan modelini almayı düşünüyorum. Bu model hakkında bir fikriniz ya da deneyimi olan arkadaşınız var mı? Sitesinde özelliklerine baktığımda iki modelin arasında tek fark;

Omega modelinin;
  • Kullanılan sünger: Yüksek yoğunluklu 65 DNS Dökme Sünger
Titan modelinin;
  • Kullanılan sünger: Yüksek yoğunluklu 60+ DNS Dökme Sünger

İki ürününde açıklama kısımlarında belirtilen özelliklere göre aralarındaki tek fark bu. Sanırım sizin deneyiminizden çokta uzak olan bir deneyim yaşamam. Titan modeli 6999 TL, Türk Telekom'un 50 mbps üzeri paket sahiplerine Xprime'da verdiği %15 indirimle 5950-6000 TL civarına düşeceğini tahmin ediyorum. Sanırım bu fiyata piyasada alabileceğim en F/P ürün bu olacak. Görüşünüzü merak ediyorum.

Yani 6 bin civarına alınabilecek bir ürün dediğim gibi titan kullanan tanıdığım yok bende kullanmadım sadece omega kullandım performans olarakta ben memnunum ama diğer koltuklara göre biraz daha büyük yapısı var aklınızda bulunsun

@Dooms61 Tamam hocam çok teşekkür ediyorum. Hawk fab serilerinin Amazon'da indirime girdiğini 5000 TL civarına satıldığını yazan forum üyeleri var. 2 ay önce yazmışlar. Biraz daha bakıp indirime girerse Hawk fab girmezse Xprime Titan almayı düşünüyorum. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…