XPrime Titan vs Hawk Fab serisi

Bu koltuklardan hangisi alınır? Bütçem 5000-6000 arası.

XPrime Hawk'ın H'si etmez gıcırdama sesleri yaşanıyormuş 2 ay sonra kullanııclar öyle diyor. F/P ürün fazla bütçe çıkmak istemezsen alınır. Ancak Hawk kasım indirimleriyle daha uyguna gelir tavsiye ederim

Bana göre bunun tartışması dahi olmaz. Kesinlikle XPrime. Ferrari ile Fiat kıyaslaması gibi bir şey yapmışsın. Hawk'ın kumaş kalitesi çok kötü 1 ay otur kalk karşıdan bak kumaş kıvrışık kıvrışık gevşek bi hal alıyor. Eski kanepelerde olurdu ya dağınık durur hani o şekilde.
xpime'ın omurga zaten çelik. 2 senedir titan kullanıyorum en ufak ses duymadım. halı ve parke arasıda en ufak takılmayan yürüyor tekeri tavsiye ederim
benim uçak bu Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah

Bana göre bunun tartışması dahi olmaz. Kesinlikle XPrime. Ferrari ile Fiat kıyaslaması gibi bir şey yapmışsın. Hawk'ın kumaş kalitesi çok kötü 1 ay otur kalk karşıdan bak kumaş kıvrışık kıvrışık gevşek bi hal alıyor. Eski kanepelerde olurdu ya dağınık durur hani o şekilde.
xpime'ın omurga zaten çelik. 2 senedir titan kullanıyorum en ufak ses duymadım. halı ve parke arasıda en ufak takılmayan yürüyor tekeri tavsiye ederim
benim uçak bu Xprime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Siyah
merhaba hocam, ben de xprime modellerine bakıyorum. ürünün over veya knight modelini almaya gerk var mı 2 kat fiyat verip? sen daha iyi kıyaslarsın

merhaba hocam, ben de xprime modellerine bakıyorum. ürünün over veya knight modelini almaya gerk var mı 2 kat fiyat verip? sen daha iyi kıyaslarsın
ayrıca kolçak desteği gerekir mi? kolçaklar ve sırt kısmının sertliği nasıl sağa sola çok oynuyor mu?

XPrime Hawk'ın H'si etmez gıcırdama sesleri yaşanıyormuş 2 ay sonra kullanııclar öyle diyor. F/P ürün fazla bütçe çıkmak istemezsen alınır. Ancak Hawk kasım indirimleriyle daha uyguna gelir tavsiye ederim

Ablacım senin gıcırdama dediğin sorun Mekanizmaya bakım yapmadığında tüm markalarda alacağın bir ses :)

Senin o Xprime markası Hawk Markasının H'si etmez diyorsun ama Hawk 2 yıllık marka Xprime ise 20 Yıllık Marka.

Hawk oyuncu koltuklarının oturma alanı dar, Xprime Oyuncu Koltuklarının Oturma Alnı geniş. Daha iyi birşey söyliyeyim Xprime oyuncu koltuklarında Smart Sünger Teknolojisi var bu hiçbir markada yok. Xprime MagneTherapy Bel yastığı var ve tam bir mühendislik eseri patentli. Hiçbir markada yok.

Soruyorum sana Xprime Markasının H si olamaz dediğin markanın Xprime markası ile ayn ayana gelemiceği ortada. Boş yapmayın sen git hamur aç boşver buraları anlamadığın konulara yorum yapma :)

Ablacım senin gıcırdama dediğin sorun mekanizmaya bakım yapmadığında tüm markalarda alacağın bir ses :)

Senin o XPrime markası Hawk markasının H'si etmez diyorsun ama Hawk 2 yıllık marka XPrime ise 20 yıllık marka.

Hawk oyuncu koltuklarının oturma alanı dar, XPrime oyuncu koltuklarının oturma alnı geniş. Daha iyi bir şey söyleyeyim XPrime oyuncu koltuklarında Smart sünger teknolojisi var bu hiçbir markada yok. XPrime magnetherapy bel yastığı var ve tam bir mühendislik eseri patentli. Hiçbir markada yok.

Soruyorum sana XPrime markasının h si olamaz dediğin markanın XPrime markası ile ayn ayana gelemiceği ortada. Boş yapmayın sen git hamur aç boş ver buraları anlamadığın konulara yorum yapma :)

Hocam titan aldıkta rahatlığı nasıl uzun sürede sıkıntı olur mu bende bel fıtığı başlangıcı var bel desteği iyi mi yoksa sonradan XPrime magnetherapy bel yastığı alınır mı?

Hocam titan aldıkta rahatlığı nasıl uzun sürede sıkıntı olur mu bende bel fıtığı başlangıcı var bel desteği iyi mi yoksa sonradan XPrime magnetherapy bel yastığı alınır mı?

en önemlisi smart sünger teknolojisi sadece Xprime oyuncu koltuklarında olduğunu biliyorum ve cidden bende bel ağrıları yaşayan biriydim ve kullanıyorum çokta memnunum. bel ağrım vs yok. xprime magnetherapy bel yastığı ise çok iyi tavsiye ederim. Babam için aldık arabada kullanıyor çok memnun. Diğer markalar basit koltuk yapıyor iken xprime markası tam profesyonel ve tam ortopedik ürünler üretiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı