XPrime titan vs XPrime cool

Bütçe
4000

Njord16

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRIME A520M-K - GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X 8GB GDDR6 - AMD Ryzen™5 5500 Soket AM4 4.2 GHz XPG 8GB DDR4 3200MHZ CL16 PC RAM
XPrime'ın iki koltuğunda birini sipariş edeceğim fakat cool ve titan arasında kaldım. Kullanan varsa yorumlarını yazsın sizce hangisini almalıyım?

XPrime'ın iki koltuğunda birini sipariş edeceğim fakat cool ve titan arasında kaldım. Kullanan varsa yorumlarını yazsın sizce hangisini almalıyım?

Ölçülerine bak imkanın varsa gidip dene hangisi sana uyuyorsa onu al aralarında çok fark yok. Ben olsam XPrime cool alırdım.

xprime Cool Modelinde Gri Renginde Tay tüyü kumaş kullanıyor. xPrime Titan Modeline göre daha yumuşak bir kumaş hissiyatına sahip. Bende Bugün xprime istanbul pendik homecity avm içerisindeki mağazasına gittim. Hatta adore mağazası da vardı oradaki modelleride inceledim açık söylemek gerekirse xPrime yanından geçemez. Hem Fiyat hemde performans olarak xPrime Titan ve xPrime Cool Modeline bayıldım ama kararsız kaldım.

Gri olan xPrime Cool Modeli Tay tüyü kumaş bir tık yumuşak yapıda Titan modeline göre lakin Cool Modeli uzun saatlerde terletirmi bilmiyorum. Kumaş sonuçta çok terleteceğini sanmıyorum ama Kullanım bilgisi olan olursa diye bekliyorum bende.

Yoksa Bu mu?

Bu xPrime Cool Modeli 10.Yıl Tasarımıymış ve Mavi Kahverengi uyumuna bayıldım.

Arkadaşlar uzun zaman geçmiş konu üzerinden epey süredir xDrive 15'li Plus kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok gayet memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı