XQM GTX680 Alınır Mı ?

Gpu bile aynı değil ki. Sadece adı gtx 680. Ayrıca dikkatli okudum zaten. Site hakkında yorum yapmadım bir kaç şey aldım o siteden.

Bence ön yargılı olmamak gerekir ama bir o kadarda dikkatli olmak gerekir. Dikkat edeceğimiz şeyler satıcının sattığı ürünün puanı ve yorumları. Yorumları gelen ürünün resimlerini de atabiliyorsun. Oradaki resimleri incelerseniz giden ürün hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ben farklı bir çin sitesinden türkiye 300 TL den başlayan fakat bana 90 tl ye mal olan bir dürbün aldım 15 gün içinde geldi ve aralarındaki tek fark üzerinde herhangi marka yazmamasıydı. Bence bu çin liler ünlü firmalara ürün yaparken ürettikklerini 2 kat üretip kendileri kar edebilecek şekilde sonradan piyasaya sürüyor olabilirler

Bu arada şöyle bir fark var bizim ülkemizdeki kartlar GDDR5 ama onlardaki GDDR3 o yüzden fiyatları düşük. GDDR5 olarak fiyatları türkiyedeki fiyatlara çok yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…