yukibutboy Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Selam, iki oyuncu koltuğu modeli arasında kaldım. Maksimum 3600 harcamayı düşünüyorum. Bu koltuklardan birini kullanan var mı? Önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Selam, iki oyuncu koltuğu modeli arasında kaldım. Maksimum 3600 harcamayı düşünüyorum. Bu koltuklardan birini kullanan var mı? Önerir misiniz?
Slapex Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 29 Çözümler 1 26 Mayıs 2023 #2 Hawk Fab değil ama Future kullanıyorum gayet kaliteli ve rahat.
yukibutboy Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #3 Slapex dedi: Hawk Fab değil ama Future kullanıyorum gayet kaliteli ve rahat. Genişletmek için tıkla... Markanın genel anlamda herhangi bir sıkıntısı var mı?
Slapex dedi: Hawk Fab değil ama Future kullanıyorum gayet kaliteli ve rahat. Genişletmek için tıkla... Markanın genel anlamda herhangi bir sıkıntısı var mı?
Slapex Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 29 Çözümler 1 26 Mayıs 2023 #4 Tüm marka genelinde yorum yapmam doğru olmaz ama şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. Sadece ilk aldığımda üzerinde ağır bir koku vardı sonradan azaldı onun dışında bir şey yok. Üzerinde 8-9 saat oturduğum oluyor herhangi bir rahatsızlık duymuyorum.
Tüm marka genelinde yorum yapmam doğru olmaz ama şimdiye kadar bir sorun çıkmadı. Sadece ilk aldığımda üzerinde ağır bir koku vardı sonradan azaldı onun dışında bir şey yok. Üzerinde 8-9 saat oturduğum oluyor herhangi bir rahatsızlık duymuyorum.