Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 368 Çözümler 1 10 Aralık 2022 #11 Evil Belief dedi: Batarya dışında XR'dan bir şikayetiniz yoksa orijinal pil değişimiyle XR'ı kullanmaya devam edin. IPhone'dan Xiaomi'ye geçilmez bence. Genişletmek için tıkla... Telefondan bir şikayetim yok ama yılbaşından sonra fiyatlar artarsa bu seviyede daha telefon alamam diye değiştirsemmi acaba diye düşünmeye başladım.
Evil Belief dedi: Batarya dışında XR'dan bir şikayetiniz yoksa orijinal pil değişimiyle XR'ı kullanmaya devam edin. IPhone'dan Xiaomi'ye geçilmez bence. Genişletmek için tıkla... Telefondan bir şikayetim yok ama yılbaşından sonra fiyatlar artarsa bu seviyede daha telefon alamam diye değiştirsemmi acaba diye düşünmeye başladım.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #12 XR'dan şikayetiniz yoksa hiç gerek yok. Yeriniz de olsam, cihazın daha ömrü olduğu sürece (ki daha kullanılacak bir cihaz) kullanırdım. Sonrasın da ise güncel bir iPhone ile devam ederdim.
XR'dan şikayetiniz yoksa hiç gerek yok. Yeriniz de olsam, cihazın daha ömrü olduğu sürece (ki daha kullanılacak bir cihaz) kullanırdım. Sonrasın da ise güncel bir iPhone ile devam ederdim.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #13 Mert Göktuğ dedi: Başlıkta yazdığım gibi XR kullanıyorum ama bataryası ölmeye başladı ve garantisi bitti. Satıp 12T'ye geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... XR la devam etmeni tavsiye ederim.
Mert Göktuğ dedi: Başlıkta yazdığım gibi XR kullanıyorum ama bataryası ölmeye başladı ve garantisi bitti. Satıp 12T'ye geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... XR la devam etmeni tavsiye ederim.