Xreal Air 2 Pro alınır mı?

grkns

Megapat
Daha fazla  
Böyle bir ürün gördüm. 1080p 120Hz destekliyor. Samsung telefonum ve tabletimle uyumlu olarak kullanabiliyorum. Elimdeki laptop Type-C'den görüntü verebilir. Sadece merak ediyorum kullanan var mı yok mu? Almaya değer mi? Meta Quest 3 alacaktım ama bu gözlüğe göre bayağı kaba olduğu için VR kısmından şimdilik vazgeçtim. Daha bu gözlük gibi AR gözlük satan başka markalar da var. Sizce AR gözlük alınır mı?

Aldığım gibi quest 3 ile takasladım. Aklı olan bulaşmasın ar gözlükler tamamen hikaye, boş iş, çöp, leş
Artırılmış gerçeklikte yazılım en önemli şey. Meta buna en çok para koyan firma. Apple hariç diğer firmaların bu konuda, en azından bir süre, ona rakip olabileceğini sanmıyorum.

Artırılmış gerçeklikte yazılım en önemli şey. Meta buna en çok para koyan firma. Apple hariç diğer firmaların bu konuda, en azından bir süre, ona rakip olabileceğini sanmıyorum.
aldığımdan beri o kadar keyifle kullanıyorum ki quest 3 ü . şimdi kablo arıyorum hem şarjda kullanıcam hem de pcvr bağlantısı için

Aynı anda PCVR ile oynayıp aynı anda cihazı şarj etmek isterseniz şöyle bir kablo var :Link

Eğer kaliteli PCVR için kablo bakıyorsanız bunu tavsiye ederim:Link
Aynı anda hem şarj hem pcvr kablosu daha mantıklı geldi fakat diğer kablonun ne farkı var? Kaliteli dediğiniz görüntü mü daha net oluyor yoksa kablo kalitesinden mi bahesiyoruz.

Daha kaliteli dediğiniz kabloyu alsam bile pc üzerinden hem şarj edip hem görüntü vermez mi ? 18w şarj eder diye düşünüyorum type c pc bağlantısı üzerinden ?

Aynı anda hem şarj hem PCVR kablosu daha mantıklı geldi fakat diğer kablonun ne farkı var? Kaliteli dediğiniz görüntü mü daha net oluyor yoksa kablo kalitesinden mi bahesiyoruz.

Daha kaliteli dediğiniz kabloyu alsam bile PC üzerinden hem şarj edip hem görüntü vermez mi? 18W şarj eder diye düşünüyorum Type-C PC bağlantısı üzerinden?

Pahalı olanın malzeme kalitesi daha iyi. Fakat aktarım hızlarına baktığımda aynı olduklarını gördüm tabii ki bilgisayar performansına göre değişir. Daha uygun fiyatlı olan kablonun yorumlarına bakmanızı tavsiye ederim bazı insanlar sorun yaşamış. Daha uzun ömürlü ve kaliteli kablo için pahalı olanını öneriyorum fakat tamamen size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı