XS ekranı sarı belli oluyor

Sensenin2

Kilopat
Daha fazla  
Yeni aldığım XS telefonun ekranı beyazlarda sarı belli oluyor. True tone ve beyaz alanları kısıtlama kapalıdır. 6S'imle karşılaştırıyorum, XS'nin ekranı ona göre daha sarı bir de belli de oluyor. Ne yapmam lazım telefonu daha yeni aldım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 aydır İPhone XS’i true tone açık, night shift kapalı olarak kullanıyorum. Bendeki cihazda bahsettiğiniz gibi göze batan, aşırı bir sarılık yok. Hatta true tone kapalı olduğunda hiç yok. Açık olması benim için daha iyi, kapalıyken 10 dakika telefona baktığımda gözlerim acıyor. Eğer kullandığınız cihazın panelinde bir sorun yoksa; panel yapısı, teknolojisi farklılığından dolayı fark hissediyorsunuzdur. Bu ekranın kötü olduğu anlamına gelmez amoled, ips panelin 5 gömlek üstüdür.

AMOLED ekran beyaz renkleri IPS ve retina ekrana göre sarımsı gösterir. XS modelinde AMOLED yanığı yok değil mi?

Daha yeni aldım olcağını sanmam.
Ekrana yandan baktığım zaman mesela bembeyaz görüntü ama düz baktığım zaman hafif sarardığı belli oluyor. Bu normal ozaman diyorsunuz ?

Evet ips panel 178 derece görüş açısına sahip, bu nedenle monitörlerde tn ve va panelden renk, bakış açısı olarak çok daha iyidir. Şu an dünyada amoled ekran monitörü 2, 3 firma üretti ve hiç kullanıcısını görmedim. Birinin fiyatı 5000 dolar. Amoled ekran üst seviye televizyon ve telefonlarda kullanılmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…