Merhaba arkadaşlar 3 yıldır Redmi Note 9S kullanıyorum. Kendisi olmasa da olur bir telefon en son sinirlenip kırdım. Kasası yamuldu. Bir ay içinde telefon almam gerekiyor ve param yenilenmiş iPhone XS Max, XR'a yetiyor. Teknosa veya EasyCep'ten almayı düşünüyorum. Bu telefonlar beni ne kadar götürür? Almak mantıklı mı? Android'den illallah ettim, teşekkürler.
Zamanında EasyCep'ten SE 2020 almıştım. Pili orijinali ile değişmis ve ekranda orijinali ile değişmiş. 1,5 yıl kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim. Sadece bir kere ekrana bir şey olmuştu böyle karıncalanma gibi onu da kaskom var diye orijinali ile değiştirdiler, sen almayı planlıyorsan bir de kasko yaptır. EasyCep yaptırıyor.
Aslında burada şans biraz önemli kimisinin cihazı 2 yıl sorunsuz çalışıyor kimisinin cihazı 2 ayda bozuluyor bende çok kararsızım 13 bin TL ye aldıktan sonra aynı fiyata satamamda
Yenilenmiş cihazlar alınmaz 2. el temiz alınır. Bu cihazlar da külüstür artık bu bütçelerde maalesef ki iPhone lüksünüz yok. Alınacaksa OLED ekranı olmasından dolayı XS tercih edilir ama önermiyorum kesinlikle.