- Makaleler
- 49
Instagram'da böyle bir harici SSD buldum. Bozulma olasılığı nasıl? Bir de çok pahalı. Sizin görüşünüz nedir?
Instagram'da böyle bir harici SSD buldum. Bozulma olasılığı nasıl? Bir de çok pahalı. Sizin görüşünüz nedir?
www.back2gaming.com
Hocam, anlattığınız için teşekkür ederim. Ama uzaylı görmüş masum köylü gibiyim. Teknik detaylardan anlamıyorum.İçinden SM2320G kontrolcü ve BICS5 NAND çıkmakta. DRAM yok.
SM2320G hakkında bilgi yok. Düz 2320 ise 4 Flash Channel'lı ve 2GB/s maks hızları olan TLC/QLC destekli bir kontrolcü. "Taşınabilir" depolamalar için özel üretim.
İlk hızları 800-700MB ama SLC önbelleği dolduğu zaman 150MB/s civarına çakılıyor. 2TB için 180GB SLC önbelleği var. 1TB için yarısı kadardır muhtemel ama Reddit'e göre daha düşük.
![]()
Kingston XS1000 2 TB Review
The Kingston XS1000 is a highly compact USB 3.2 Gen 2 portable solid-state-disk offering transfer rates up to 1.25 GB/s (10 Gbps). Thanks to the use of a modern controller, there is no need for a dedicated USB-to-NVMe bridge chip, which helps reduce the physical dimensions, and pricing is good, too.www.techpowerup.com
![]()
Kingston XS1000 External SSD Review - Back2Gaming
Arguably the smallest external SSD we've tested to date: the Kingston XS1000 extrernal SSD is a very competent storage solution for those looking to travel light but still want the reliability of a true SSD. Read on to find out more if the Kingston XS1000 is the portable drive for you in this...www.back2gaming.com
SM2320G hakkında bilgi buldum:
Eki Görüntüle 2571926
SN5000/SN580 alıp, kaliteli bir NVMe kutusuna koysanız çok daha kaliteli bir taşınabilir SSD'niz olur kısaca. Taşınabilir SSD donanımları farklı işliyor tabi piyasada ama pekte ahım şahım değiller çoğu. Gene bu Kingston iyi, çoğu model hakkında hiçbir bilgi yok.Hocam, anlattığınız için teşekkür ederim. Ama uzaylı görmüş masum köylü gibiyim. Teknik detaylardan anlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.