M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 10 Kasım 2021 #1 Merhaba. Ben Firebase veri tabanlı bir chat sitesi oluşturdum. HTML dili kullandım ama sitemde XSS açığı oluştu. Bunu nasıl kapatabilirim?
Merhaba. Ben Firebase veri tabanlı bir chat sitesi oluşturdum. HTML dili kullandım ama sitemde XSS açığı oluştu. Bunu nasıl kapatabilirim?
Ivar Ragnarssonn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1.425 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB) MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB 120 GB WD SSD 1 TB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv teknikeri 10 Kasım 2021 #2 İsminiz $a = $ POST["isim"]; echo #a; ?> kodunuz yukarıdaki gibi büyük ihtimalle, o kodu $a = htmlspecialchars($_POST["isim"]); olarak değiştirip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
İsminiz $a = $ POST["isim"]; echo #a; ?> kodunuz yukarıdaki gibi büyük ihtimalle, o kodu $a = htmlspecialchars($_POST["isim"]); olarak değiştirip tekrar deneyin.
KS KS M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 10 Kasım 2021 #3 Bahsettiğiniz şeyi anlamadım sitemim kaynak kodlarını linkte bıraktım nerede hata yaptığımı bulur musunuz Ivar Ragnarssonn dedi: İsminiz $a = $ POST["isim"]; echo #a; ?> kodunuz yukarıdaki gibi büyük ihtimalle, o kodu $a = htmlspecialchars($_POST["isim"]); olarak değiştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bahsettiğiniz şeyi anlamadım sitemim kaynak kodlarını linkte bıraktım nerede hata yaptığımı bulur musunuz Ivar Ragnarssonn dedi: İsminiz $a = $ POST["isim"]; echo #a; ?> kodunuz yukarıdaki gibi büyük ihtimalle, o kodu $a = htmlspecialchars($_POST["isim"]); olarak değiştirip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla...
Ivar Ragnarssonn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1.425 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB) MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB 120 GB WD SSD 1 TB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv teknikeri 10 Kasım 2021 #4 Mirza1 dedi: Bahsettiğiniz şeyi anlamadım sitemim kaynak kodlarını linkte bıraktım nerede hata yaptığımı bulur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bir link göremiyorum. Artı 0 Eksi
Mirza1 dedi: Bahsettiğiniz şeyi anlamadım sitemim kaynak kodlarını linkte bıraktım nerede hata yaptığımı bulur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bir link göremiyorum.
KS KS M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 10 Kasım 2021 #5 sanırım forum direk link paylaşmamıza izin vermiyor CHAT.rar drive.google.com Ivar Ragnarssonn dedi: Bir link göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
sanırım forum direk link paylaşmamıza izin vermiyor CHAT.rar drive.google.com Ivar Ragnarssonn dedi: Bir link göremiyorum. Genişletmek için tıkla...
Ivar Ragnarssonn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1.425 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB) MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB 120 GB WD SSD 1 TB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv teknikeri 10 Kasım 2021 #6 İndex.html dosyasındaki kodlarda değişiklik yaptım. Bunu kullanıp tekrar dener misiniz? Düzeltme: Denedim az önce işe yaramamış sizin için düzeltiyorum. Artı 0 Eksi
İndex.html dosyasındaki kodlarda değişiklik yaptım. Bunu kullanıp tekrar dener misiniz? Düzeltme: Denedim az önce işe yaramamış sizin için düzeltiyorum.
KS KS M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 10 Kasım 2021 #7 XSS açığını kapatmayı başardın mı? Ivar Ragnarssonn dedi: İndex.html dosyasındaki kodlarda değişiklik yaptım. Bunu kullanıp tekrar dener misiniz? Düzeltme: Denedim az önce işe yaramamış sizin için düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... XSS açığını kapatmayı başardın mı? Ivar Ragnarssonn dedi: İndex.html dosyasındaki kodlarda değişiklik yaptım. Bunu kullanıp tekrar dener misiniz? Düzeltme: Denedim az önce işe yaramamış sizin için düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... ? Ivar Ragnarssonn dedi: İndex.html dosyasındaki kodlarda değişiklik yaptım. Bunu kullanıp tekrar dener misiniz? Düzeltme: Denedim az önce işe yaramamış sizin için düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Acaba XSS açığını kapatmayı başardınız mı Son düzenleme: 11 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
XSS açığını kapatmayı başardın mı? Ivar Ragnarssonn dedi: İndex.html dosyasındaki kodlarda değişiklik yaptım. Bunu kullanıp tekrar dener misiniz? Düzeltme: Denedim az önce işe yaramamış sizin için düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... XSS açığını kapatmayı başardın mı? Ivar Ragnarssonn dedi: İndex.html dosyasındaki kodlarda değişiklik yaptım. Bunu kullanıp tekrar dener misiniz? Düzeltme: Denedim az önce işe yaramamış sizin için düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... ? Ivar Ragnarssonn dedi: İndex.html dosyasındaki kodlarda değişiklik yaptım. Bunu kullanıp tekrar dener misiniz? Düzeltme: Denedim az önce işe yaramamış sizin için düzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Acaba XSS açığını kapatmayı başardınız mı
Ivar Ragnarssonn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1.425 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB) MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB 120 GB WD SSD 1 TB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv teknikeri 11 Kasım 2021 #8 Mirza1 dedi: XSS açığını kapatmayı başardın mı? XSS açığını kapatmayı başardın mı? ? Acaba XSS açığını kapatmayı başardınız mı Genişletmek için tıkla... Üzgünüm bildirimler arasında görmemişim. Maalesef hocam, araştırdım da sizin için ancak ne kapatabildim ne bulabildim. Artı 0 Eksi
Mirza1 dedi: XSS açığını kapatmayı başardın mı? XSS açığını kapatmayı başardın mı? ? Acaba XSS açığını kapatmayı başardınız mı Genişletmek için tıkla... Üzgünüm bildirimler arasında görmemişim. Maalesef hocam, araştırdım da sizin için ancak ne kapatabildim ne bulabildim.
KS KS M Mirza1 Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 118 11 Kasım 2021 #9 Ivar Ragnarssonn dedi: Üzgünüm bildirimler arasında görmemişim. Maalesef hocam, araştırdım da sizin için ancak ne kapatabildim ne bulabildim. Genişletmek için tıkla... Peki bana XSS açığı olmayan PHP dilinde yazılmış bir script verir misiniz? Artı 0 Eksi
Ivar Ragnarssonn dedi: Üzgünüm bildirimler arasında görmemişim. Maalesef hocam, araştırdım da sizin için ancak ne kapatabildim ne bulabildim. Genişletmek için tıkla... Peki bana XSS açığı olmayan PHP dilinde yazılmış bir script verir misiniz?