X'te tıklanan siteden virüs bulaşır mı?

Banana2

Femtopat
Daha fazla  
Dalgınlığıma denk geldi ve X'de böyle bir yere tıkadlım sonra uBlock Origin siteyi engelledi dedi ve bende yine de devam et dedim, ardından site bir anda kapandı hesap da bot hesapmış. Acaba Google hesabım çalınır mı ya da bilgisayarıma virüs bulaşır mı? Yardımcı olursanız sevinimi.

Dosya Ekleri

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    40,7 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleyen: Moderatör:
Dalgınlığıma denk geldi ve X'de böyle bir yere tıkadlım sonra uBlock Origin siteyi engelledi dedi ve bende yine de devam et dedim, ardından site bir anda kapandı hesap da bot hesapmış. Acaba Google hesabım çalınır mı ya da bilgisayarıma virüs bulaşır mı? Yardımcı olursanız sevinimi.

Sadece siteye girmekle böyle bir şey olacağını hiç zannetmiyorum.

Olma ihtimali var sağlam bir Anti-Virüs'le bilgisayarına virüs taraması yap ve hesaplarının şifresini değiştir.
Malwarebytes ile tarama yaptım malware diye bir şey buldu ve sildim ama çok fazla crack oyun indirdiğimden dolayıda olmuş olabilir hesapların şifresini değiştirdim ve Malwarebytes ile tekrar tarama yaptım ve bir şey çıkmadı acaba format atmalımıyım

Hesap öyle buram buram ben trojan virüsüyüm diyor ki... Bence sağlam bir format at PC'ye. Sürücüyü biçimlendir. Sonra sağlam bir virüs taraması yap.
Malwarebytes ile tarama yaptım malware diye bir şey buldu ve sildim ama çok fazla crack oyun indirdiğimden dolayıda olmuş olabilir hesapların şifresini değiştirdim ve Malwarebytes ile tekrar tarama yaptım ve bir şey çıkmadı acaba format atmalımıyım
ve site hicbirşey yüklemedi direkt kapandı acaba gizlice birşey indirmişmidir indirdiyse nasıl ögrenicem birde görev yöneticisinde microsoft network realtime inspection service diye bir şey var sizdede varsa söylermisiniz

Son düzenleme:
Malwarebytes ile tarama yaptım malware diye bir şey buldu ve sildim ama çok fazla crack oyun indirdiğimden dolayı da olmuş olabilir hesapların şifresini değiştirdim ve Malwarebytes ile tekrar tarama yaptım ve bir şey çıkmadı acaba format atmalı mıyım?

Malwarebytes ile tarama yaptım malware diye bir şey buldu ve sildim ama çok fazla crack oyun indirdiğimden dolayı da olmuş olabilir hesapların şifresini değiştirdim ve Malwarebytes ile tekrar tarama yaptım ve bir şey çıkmadı acaba format atmalı mıyım?
Ve site hiçbir şey yüklemedi direkt kapandı acaba gizlice bir şey indirmiş midir indirdiyse nasıl öğreneceğim bir de görev yöneticisinde Microsoft network realtime inspection service diye bir şey var sizde de varsa söyler misiniz?

Hocam bir şey indirmediyseniz virüs bulaşma ihtimali yok gereksiz bir telaş içerisindesiniz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı