X'teki şahıs dava açar mı?

Evet evine haciz falan gelecek dostum, (böyle bir şey olması mümkün değil.)

Dostum gerçekten alay konusu olduğunun farkındayım ama insan ne de olsa tedirgin oluyor saçma sapan bir nedenden dolayı olduğu için.

Açabilir, Twitter her türlü insanın kullandığı bir mecra. Milletvekilinden evdeki Hasan'a kadar. Kuduruk kelimesi içinde emsal karar var mı araştır. Yoksa zaten ilk defa bu kelimeden dava yiyen kişi olacağın için bu kelimenin ceza gerektirip gerektirmediğini mahkeme anında öğrenirsin.

Açma ihtimalleri var ama hakaret mi değil mi bilemeyiz ama unutma internetten görmediği ve bilmediği birine dava açmak ne kadar mantıklı, yani bir şey yapmazlar.

Küçükken ben de Facebook'ta oyunda milletle kavga eder komik şeyler yazardım. Babama söyleyeceklerini, şikayet edeceklerini ve evime geleceklerini söylerlerdi. Babamın telefonu o akşam çalınca korkundan titrerdim hatta kapı çalarsa kaçacak delik arardım. Hiçbir şey olmadı.

Yaşadığının farklı versiyonunu yaşıyorum davadan veya ücretten çok aile korkutuyor insanı

Olmaz herhalde ya.

Eskiden beni de böyle çok korkutmuşlardı, bir şey olmadı fakat dikkatli olmak lazım adamın birinin tersine gelir açar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…