Xtreme Max 200 alınır mı?

liluur

Hectopat
Daha fazla  
Xtreme Max 200i 20000 Km'de anlas asfalt lastiği + R25 tiger egzoz motor 35000'TL'ye alınır mı? Çok kroniği var mı?

Fiyat piyasasından çok uygun yalnız, ekspertiz yaptırmadan almayın hocam. Kazası ve değişenleri olabilir bu paraya, veya kapora dolandırıcısı. Motordan şikayetçi birçok kullanıcı var ama bu fiyata alternatif çok kısıtlı, alınabilir eğer doğruysa .

Bu fiyata elektrikli scooter bile alınmıyor. Sıkıntısı yoksa al.

Arkadaşımın hocam, yaşadığımız yer de küçük sorun olacağını sanmıyorum.

Çok uzun ömürlü bir motor olmamasına rağmen 20000km gibi çin menşeili bir motor için yüksek sayılabilecek yol yapmış. Tabii ki kesin konuşmak yanlış olur ama bana pek de ömrü kalmamış gibi geldi.

20bin yaptım hala canavar gibi. Blok konusunda sıkıntın olmasın. Gayet sağlam.
Bana motorun ilanını atabilir misin?
Honda kullandım ktm bindim elbette o performans beklenemez ama 35 bine 50cc alınıyor en fazla. Tabi ki alınır.

Hocam bu aralar ben de bu motoru düşünüyorum. Şuan sıfırları 70 binlerde ama daha uyguna buldum bulunduğum şehirde. Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Yaklaşık iki haftadır bir sürü video izledim bu motorla ilgili ama hala emin değilim. Bütçem kısıtlı bu yüzden Yamaha al Honda al gibi önerilerle gelmezseniz sevinirim. A2 ehliyetim var ve ilk kez motor sahibi olacağım.

Bu soğukta yürüyün yine de almayın derim bu motoru. İkinci el TVS Rtr 200 tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…