C Cakir67 Yoctopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar HDD bozuk da ben Xubuntu kullanacağım. 8 GB USB var. Nasıl kurarım? USB üzerine kuracağım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2021
Arkadaşlar HDD bozuk da ben Xubuntu kullanacağım. 8 GB USB var. Nasıl kurarım? USB üzerine kuracağım.
Eminkrkt Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 221 Çözümler 1 10 Ağustos 2021 #2 8 GB yetmez. Yani yeter de bir süre sonra yer biter. Tahminim 1 hafta.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 10 Ağustos 2021 #3 Cakir67 dedi: Arkadaşlar HDD bozuk da ben Xubuntu kullanacağım. 8 GB USB var. Nasıl kurarım? USB üzerine kuracağım. Genişletmek için tıkla... Iki yontem var bir tanesi direkt USB'ye kurulum yapmak iken digeri USB'de persistence alan ayirmak.
Cakir67 dedi: Arkadaşlar HDD bozuk da ben Xubuntu kullanacağım. 8 GB USB var. Nasıl kurarım? USB üzerine kuracağım. Genişletmek için tıkla... Iki yontem var bir tanesi direkt USB'ye kurulum yapmak iken digeri USB'de persistence alan ayirmak.
C Cakir67 Yoctopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #4 gen2 dedi: Iki yontem var bir tanesi direkt USB'ye kurulum yapmak iken digeri USB'de persistence alan ayirmak. Genişletmek için tıkla... 8 GB USB ile işletimi oraya koyacağım. Başlatılamayan HDD ile uygulamayı falan koyacağım hocam. Yeterli olur mu? Rufus ile yazdırılır mı peki? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2021
gen2 dedi: Iki yontem var bir tanesi direkt USB'ye kurulum yapmak iken digeri USB'de persistence alan ayirmak. Genişletmek için tıkla... 8 GB USB ile işletimi oraya koyacağım. Başlatılamayan HDD ile uygulamayı falan koyacağım hocam. Yeterli olur mu? Rufus ile yazdırılır mı peki?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 10 Ağustos 2021 #5 Cakir67 dedi: 8 GB USB ile işletimi oraya koyacağım. Başlatılamayan HDD ile uygulamayı falan koyacağım hocam. Yeterli olur mu? Rufus ile yazdırılırmı peki Genişletmek için tıkla... Eger USB'ye kurulum yapmak istiyorsan 2 tane USB bellegin olmasi lazim. Persistence modu ise biraz daha kullanissiz ama kurmasi kolay. Sanirim yanlış hatirlamiyorsam Rufus ile persistence modunda kurulum yapabiliyorsun.
Cakir67 dedi: 8 GB USB ile işletimi oraya koyacağım. Başlatılamayan HDD ile uygulamayı falan koyacağım hocam. Yeterli olur mu? Rufus ile yazdırılırmı peki Genişletmek için tıkla... Eger USB'ye kurulum yapmak istiyorsan 2 tane USB bellegin olmasi lazim. Persistence modu ise biraz daha kullanissiz ama kurmasi kolay. Sanirim yanlış hatirlamiyorsam Rufus ile persistence modunda kurulum yapabiliyorsun.