XXL mousepad önerisi

terileptil

Megapat
Yer
Ankara
Masayı kaplayacak, 40x90cm ölçülerinde büyük bir mousepad almak istiyorum. Beğendiğim birkaç model var ve fiyatları 60-70 TL. Fakat 250-300 TL gibi fiyatlara da mousepadler var. Mousepad için 300 TL gibi yüksek paralar vermeye gerek var mı sizce? N11'den tam istediğim büyüklükte güzel mousepadler buldum 60-70 TL civarına.

Hatta linkini yollayayım: XRades 12 Çeşit 70x30 XL 90x40 XXL Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri

Bir de SteelSeries'in QCK model mousepadleri var. İstediğim boyutlarda olanın fiyatı 300 TL. Onun linki de bu: SteelSeries QcK Series Gaming Oyun Mousepad Fiyatları ve Özellikleri

Arada 230 TL gibi bir fark var ve ister istemez merak ediyorum. Bu farkın sebebi nedir? Mousepad alırken neye göre almamız gerek? 230 lira daha verip diğerini almama gerek var mı? Teşekkürler şimdiden.

Attığınız XRades'lerden bir tane arkadaşım bir tane ben almıştık ve 6-7 aydır sorunsuz kullanıyoruz. Kayma hissi gayet iyi ve yeterli, daha hiç yıkamadım ama üstünde defalarca yemek yedim ve ıslak mendille ya da ıslak bezle silip temizledim, çok fazla toz da tutmuyor öneririm.

Bu üründen çok memnunum. Kumaşını çok beğendim. Mause çok güzel hareket ediyor üstünde. Öyle ucuz naylon pedler gibi değil kesinlikle. Ürün boyutu 90x30 cm.

Çok pahalı ya bunu alamam sanırım. Bu kadar para verecek olsam 300 TL'ye 40x90'lık SteelSeries'i alırım zaten daha büyük.

Attığınız XRades'lerden bir tane arkadaşım bir tane ben almıştık ve 6-7 aydır sorunsuz kullanıyoruz. Kayma hissi gayet iyi ve yeterli, daha hiç yıkamadım ama üstünde defalarca yemek yedim ve ıslak mendille ya da ıslak bezle silip temizledim, çok fazla toz da tutmuyor öneririm.

Kullanan birinden yorum görmek iyi oldu. Ben de bunlardan alacağım sanırım. Sizdeki model hangisi? Ben normalde sadeliği severim o yüzden siyah veya Gri Corss modelini almayı düşünüyordum ama diğerleri de güzel duruyor. Eğer renkleri fotoğraftaki gibi canlı ise desenlilerden alabilirim.

QcK serisi varken XRades gibilerine bakmak hata.

Neden işte, onu soruyorum zaten. SteelSeries'in belli bir kalitesi olduğunu biliyorum ama 230 lira çok ciddi bir fark. Hele de mouse pad için. Elektronik bir ürün olsa kesin markaya kaliteye bakardım da mouse pad kısmında bu kadar farkı ödemek için sebep ne olmalı onu merak ediyorum.

Neden işte, onu soruyorum zaten. SteelSeries'in belli bir kalitesi olduğunu biliyorum ama 230 lira çok ciddi bir fark. Hele de mousepad için. Elektronik bir ürün olsa kesin markaya kaliteye bakardım da mousepad kısmında bu kadar farkı ödemek için sebep ne olmalı onu merak ediyorum.

Kenarları, dayanıklılığı, konforu ne olsa da saatlerce bileğiniz o Mousepad'e değecek, çok kalitesiz ürünler bileğinize dahi zarar verebilir yapılan malzemeden, boya kalitesinden, köşelerinden tut her şeyinden.

Çok pahalı ya bunu alamam sanırım. Bu kadar para verecek olsam 300 TL'ye 40x90'lık SteelSeries'i alırım zaten daha büyük.

Kullanan birinden yorum görmek iyi oldu. Ben de bunlardan alacağım sanırım. Sizdeki model hangisi? Ben normalde sadeliği severim o yüzden siyah veya Gri Corss modelini almayı düşünüyordum ama diğerleri de güzel duruyor. Eğer renkleri fotoğraftaki gibi canlı ise desenlilerden alabilirim.
Bende gri olanı var fena değil hocam, diğer desenlerin de canlı olduğunu düşünüyorum satış yapılan site yorumlarına dayanarak. Tek bir sıkıntı söyleyebilirim size pad ile ilgili; biraz sert. Birkaç saat sonrasında ağrı yapıyor bileğimde.

Dün siparişi verdim bugün elime ulaştı. Mouse pad gayet işimi görür gibi duruyor. Öncelikle benim kullandığım Logitech mouse pad'inden açık ara daha iyi. Logitech G300S yanında gelen pad'den bahsediyorum. Kayma hissiyatı falan gayet iyi, tam istediğim ölçülerde. Benim en çok ihtiyacım olan şey masada hareket etmemesiydi. Masaya koyar koymaz sabitlendi. Kullandığım mouse pad her hareketimde mouse ile birlikte kayıyordu. Cidden ihtiyacım varmış böyle bir şeye, alınca anladım. Öneriler ve bilgiler için teşekkürler. Almayı düşünenler varsa tavsiye ederim.

Dün siparişi verdim bugün elime ulaştı. Mouse pad gayet işimi görür gibi duruyor. Öncelikle benim kullandığım Logitech mouse pad'inden açık ara daha iyi. Logitech G300S yanında gelen pad'den bahsediyorum. Kayma hissiyatı falan gayet iyi, tam istediğim ölçülerde. Benim en çok ihtiyacım olan şey masada hareket etmemesiydi. Masaya koyar koymaz sabitlendi. Kullandığım mouse pad her hareketimde mouse ile birlikte kayıyordu. Cidden ihtiyacım varmış böyle bir şeye, alınca anladım. Öneriler ve bilgiler için teşekkürler. Almayı düşünenler varsa tavsiye ederim.
Hayırlı olsun hocam. Bana sorduğunuzu aldınız değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı