XXL mousepad önerisi

Hayırlı olsun hocam. Bana sorduğunuzu aldınız değil mi?

Teşekkürler. Aynen XRades aldım. Space Hyper modelini. Black Hyper hoşuma gitmişti aslında ama ondan stokta kalmamış. Satıcıya sordum stoklara gelmez yazdı ben de bunu aldım. Aslında en iyisi düz siyah ama çok fazla tozlandığı için siyah renk almadım bu kez. Elimin altında sürekli kayan, yerinde durmayan bir mouse pad olmaması çok güzel bir şeymiş. :D Umarım uzun süre gider.

Teşekkürler. Aynen XRades aldım. Space Hyper modelini. Black Hyper hoşuma gitmişti aslında ama ondan stokta kalmamış. Satıcıya sordum stoklara gelmez yazdı ben de bunu aldım. Aslında en iyisi düz siyah ama çok fazla tozlandığı için siyah renk almadım bu kez. Elimin altında sürekli kayan, yerinde durmayan bir mouse pad olmaması çok güzel bir şeymiş. :D Umarım uzun süre gider.
Umarım hocam. Ben de koyu renk tercih etmiştim, dediğiniz gibi çok canlı renkler bir yerden sonra sıkıyor. 😄

3-4 ay önce buna benzer Fantech marka aynı boyutlarda mousepad almıştım 25 TL'ye. Çok beğendim, yedek diye almıştım asıl kullandığım mousepad oldu. Geçenlerde makinaya atıp yıkadım dikiş bile atmadı çok kullanışlı ve rahat. Keşke 2-3 tane alsaydım o fiyattan. 😄

3-4 ay önce buna benzer fantech marka aynı boyutlarda mousepad almıştım 25 TL'ye. Çok beğendim, yedek diye almıştım asıl kullandığım mousepad oldu. Geçenlerde makineya atıp yıkadım dikiş bile atmadı çok kullanışlı ve rahat. Keşke 2-3 tane alsaydım o fiyattan. 😄

Hocam cidden makineye attınız mı? Yani atsak sıkıntı olmaz?

Hocam cidden makineye attınız mı? Yani atsak sıkıntı olmaz?

Evet attım. Aynı şekilde kullanıyorum tertemiz. Tshirt gibi düz kumaşlarla beraber attım makinaya kot pantolon falan koyma belki demir düğme zarar verir. Daha önce Razer Goliathus Large modelini 4-5 kere yıkadım o da aynı şekil kullanıyorum sorunsuz.

Şimdi yıkadığım ve kullandığım mousepad bunlardan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı