3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 25 Şubat 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkının Türkçe çevirisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şarkının Türkçe çevirisi var mı?
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 25 Şubat 2024 #2 Şimdi baktım da bulamadım. Sanırım en mantıklısı şarkı sözlerini sağlam bir translate uygulaması ile çevirmek.
Şimdi baktım da bulamadım. Sanırım en mantıklısı şarkı sözlerini sağlam bir translate uygulaması ile çevirmek.
Playboi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.062 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Detroit 25 Şubat 2024 #3 484334 dedi: Şimdi baktım da bulamadım. Sanırım en mantıklısı şarkı sözlerini sağlam bir translate uygulaması ile çevirmek. Genişletmek için tıkla... Sağlam çeviri uygulaması tavsiyeniz var mıdır hocam acaba?
484334 dedi: Şimdi baktım da bulamadım. Sanırım en mantıklısı şarkı sözlerini sağlam bir translate uygulaması ile çevirmek. Genişletmek için tıkla... Sağlam çeviri uygulaması tavsiyeniz var mıdır hocam acaba?
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 25 Şubat 2024 #4 Playboi dedi: Sağlam çeviri uygulaması tavsiyeniz var mıdır hocam acaba? Genişletmek için tıkla... DeepL Translate: Dünyanın en isabetli çevirisi DeepL çeviri ile metinleri & belgeleri anında çevir. Her gün milyonlarca kişi DeepL ile online çeviri yapıyor. www.deepl.com Bunu kullanmıştım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Playboi dedi: Sağlam çeviri uygulaması tavsiyeniz var mıdır hocam acaba? Genişletmek için tıkla... DeepL Translate: Dünyanın en isabetli çevirisi DeepL çeviri ile metinleri & belgeleri anında çevir. Her gün milyonlarca kişi DeepL ile online çeviri yapıyor. www.deepl.com Bunu kullanmıştım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.