En ucuzları 7600TL'den satışta. Bu fiyata almak isteyen ister kullanır ister al-sat yapar 6-6.5dan okutur. Site güvenilirdir tanıdığım kişiler buradan bir kaç defa alışveriş yapmıştı.
En ucuzları 7600TL'den satışta. Bu fiyata almak isteyen ister kullanır ister al-sat yapar 6-6.5'dan okutur. Site güvenilirdir tanıdığım kişiler buradan birkaç defa alışveriş yapmıştı.
Akakçe üzerinde evet dediğiniz fiyatlardan satılıyor ancak şu anda diğer başka bir site de 3699 TL olarak satışa konmuş durumda. Bildiğimiz N11, HepsiBurada vb. gibi sitelerde 7000 TL ama diğer sitede ve bu sitede 3699 TL.
Akakçe üzerinde evet dediğiniz fiyatlardan satılıyor ancak şu anda diğer başka bir site de 3699 TL olarak satışa konmuş durumda. Bildiğimiz N11, HepsiBurada vb. gibi sitelerde 7000 TL ama diğer sitede ve bu sitede 3699 TL.
Evet iki sitenin de fiyatlarını görmüştüm fakat diğer siteyi daha önceden duymadığım için ve güvenilirliğinden emin olmadığım için buraya koymadım. Bu siteyi bildiğim için paylaşmak istedim.
Yanlış anlaşılmasın fakat bu cihaz yerine Ender 3 serisinden bir cihaz almak daha iyi olabilir. Ayrıca sadece kendi markalarının filamentini kullanabiliyormuş.