Y50-70 Yüksek FPS Düşük Performans Sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda genelde League of Legends oynuyorum. Çok saçma bir şekilde başlangıç olarak 140 FPS ile başlayıp oyun ortalarında 80 90 FPS'lerde yüksek dalgalanmalı olarak oynuyorum. Ama bana oyunun yaşattığı FPS hissi 40 30'larda gibi. Isı değerlerim 78'nin üzerine çıkmıyor. Ve V-SYNC açınca 60 FPS sabitleyip yüksek performans verircesine hissiyat veriyor. Arada 58 59'a düşüp takılmalar yaşatıyor bana. Ve ben bunu videoya aldığımda FPS düşüklüğünden kaynaklanan kasmaları videoda görmüyorum. Haritanın bir ucundan diğer ucuna kaydırırken o dalgalanmalar müthiş derecede göze batıyor. Ama videoya yansımıyor. Bu sorunun kaynağı nedir, lütfen beni aydınlatın.

Resim, 20 dakikalık bir oyundan sonra çekildi. Sorunu belki buradan gözlemleyebilirsiniz.
1565445297860.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı bilgisayar arkadaşımda var okul için alıp 2 ay kullanmıştım. Aynı sorunlar onda da vardı, içini açıp macun yeniledim ve format attım sorun düzeldi. İşlemci genelde düşük hızda çalışıyordu onun bilgisayarda ben bu şekilde çözmüştüm sorunu.

Aynı bilgisayar arkadaşımda var okul için alıp 2 ay kullanmıştım. Aynı sorunlar onda da vardı, içini açıp macun yeniledim ve format attım sorun düzeldi. İşlemci genelde düşük hızda çalışıyordu onun bilgisayarda ben bu şekilde çözmüştüm sorunu.
Termal macun ve fan, toz temizliğini neredeyse yeni yaptım. Yaklaşık 1 ay önce. Zalman STG2 ile. Isısal bir problem olduğunu düşünmüyorum. Laptop ekranı bana düşük performans veriyor gibisinden düşünüyorum.

Hocam aynı sorun bendede var ısı 80 dereceden 75 dereceye aniden iniyor ve fps düşüyor ısı düşünce sorunu hala çözemedim siz çözdünüzmü

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı