seffabullut
Hectopat
Daha fazla
Hocam son posta bakın lütfen.Ne yaptınız hocam.
Hocam son posta bakın lütfen.
Sorma aga sorma gece bir daha elime telefon almıyorum bu gidişleGerek yoktu be hocam, çok cringe olmuş.
Yani demek istediğim şu.Hocam kız sıkılmasın diye geri tutuyorsanız zaten olmaz, bana göre cringe olmuş yani, başka bir kıza göre belki de çok sanatsal olabilir, kendinize uygun birini bulun, bir başkası için farklı davranmayın kendiniz olun kendinize göre birisini bulun, dediğiniz gibi sanat seven kitap okuyan vs.
Bana kalırsa da o durumda. Ama hem fiziken hem kişilik olarka ilk defa bu sanırım gerçekten bana uygun biri dediğim için birkaç gün sonra tekrar bir konu açsam mı o zaman da baktım soğuk duruyor tamamen bitiririm diyorum. Zaten dün kızın tepkisi kötü değildi. Random atıp çok iyi, sen de gizli yazarsın demişti. Ben de gülüp 1 dostoyevski 2 ben diyince. gerçekten öyle diye tekrar gülmüştü.Kızların elinden telefon düşmüyor, 15 saat bakmaması işi olduğu için değil, sizi umursamadığı için.
Siz alfa derken, ben maskülen/feminen tarzda anladım, illa öyle olmak zorunda değilsiniz, o anlamda dedim ama bu ağzını açmama mevzusu doğrudur. Hemen her şeyi söylememek gerekiyor, biraz ağırdan alınmalı, emek vere vere ilerlenmeli yoksa karşı tarafta sıkılıyor, çoğu zamanda yanlış anlayabiliyor.
Kızdan bu vakitten sonra pek hayır geleceğini düşünmüyorum açıkçası hocam, tabii en iyi kararı yine siz verirsiniz, bana kalırsa şu anlık Next'lik durumda.
Hocam maalesef ki kendin ol şeyi tamamen yalan eğer kız işlerinde başarısızsan "kendin" olursan hala başarısız olursun.Yani demek istediğim şu.
Bu konuda herkes diyor ki ağzınızı biraz tutun, daha bişeyler yaşamadan çok ilgi vermeyin falan filan.
Bu konuya aslında katılyorum hep daha iyi oluyor ama beceremiyorum.
Aslında dediğiniz gibi bir başkası için farklı davranmayın kısmı çok mantıklı geldi. Teşekkür ediyorum.
Zaten birkaç gün sonra kıza tekrar bir yazar ya da reels atarım sonra baktım olmuyor mecburen vazgeçerim diye düşündüm.
Eğer insanlar da benimle eğlensin istersem çok konuşuyorum, yok tam tersi ortamda rahat değilsem tamamen susuyorum ortasını bulamadım.
Çok konuşmak, yüksek perdeden girmek, fazla ilgi göstermek falan da kızlar için biraz geri tepici oluyor. Hep bunu gördüm. Bu kızda iyi gidiyorduk ta ki bu mesajlara kadar. Bilmiyorum geri dönüşü olur mu.
Birkaç edebiyat sayfası falan takip ediyormuş belki işi vardır diyordum ama 15 saat kimsenin mesaja bakamicak kadar işi olduğunu sanmam.
iyi gecelerr yazdığında iyi geceleerrrr yapan kız şuan bir şey yapmıyor.
Ama bir noktasında "ya" dedi.
Kendin olmak olduğun gibi olmak hocam tamamen senin dediğin şey kendini değiştirmek ve geliştirmek.Kendiniz olmak demek, utangaç "iyi" (pasif) çocuk olun demek değildir. Kendiniz olmak kötü çocuk (hayatı sadece kız tavlama derdinde olan ve uzun süre kızı elde tutamayan olun demek değildir.) Kendin olmak, kendini geliştirmeyi de içerir.
Önce kendiniz tek başınayken mutlu olmayı öğrenin ve önce erkeklerle ilişkinizi artırın. Kendinizi zorlayın, daha maskülen, cesur ve güçlü arzusu olan birisi olun. Ve erkek gibi düşünün.
Kadınlarla başarılı olmak için "kötü çocuklar" gibi biri olmanıza gerek yok ve olmayın zaten. Kendine güvenen, bir hedefi olan, atılgan ve maskülen erkeğe dönüşmeniz lazım.
Böyle birisi olduktan sonra kızlara yürüyebiliyorsanız ve red yiyebiliyorsanız (yürüme kısmını sosyalleşme olarak düşünün ve "uzun ilişkili kız yok" dememeniz için ve kız tavlama diye saçma sapan taktikler öğrenmemeniz daha iyi) Çekingen olmamak ve uyuşabiliyorsanız ilişki kurarsınız. Ama dediğim gibi ilk baştaki gibi erkek olduktan sonra.
Bundan sonrası ise şunu diyorum:
Bir kızı uzun süre elde tutamıyorsanız ne önemi var ki?
Bunun dışında kadın sadakatli ve itaatkar konusunda güvenliyse bir problem yok.
Bu tip şeylerle kafanızı neden bulandırıyorsunuz ki?