"Ya" diyen kız friendzonea mı atmıştır?

Kendiniz olduğu gibi sevilmeyeceksiniz. Yapana kadar yapıyormuş gibi yapacaksınız bunu genel hayatınızda uygularsanız başarabilirsiniz.

100 yıl önce normal erkeklerin yapması gereken şey neyse o aslında bir taktik falan değil "efendi erkek/olduğu gibi sevilme" kafa yapısından da çıkmak lazım.

Kırılgan ve kaçan erkekler var veya romantizme etmeye çalışan "iyi çocuk" tiplemesi. Olmayın böyle şeyler.

Kötü çocukların seçilme nedeni de bu yüzden.

Ne iyi çocuk olun ne de kötü çocuk. Erkek adam olun yani erkekliğinize özünüze dönün. TV'de saçma sapan romantik film dizi şeyleri ile kafanız bulandı veya kendi hayatı için sorumluluk sahibi almaktan kaçan erkeklere dönüştü ortalık.

"olduğum gibi sevebilecek" şeyi maalesef gerçek değil. Yetişkin bir kadın yetişkin bir erkeği böyle "oğlu" gibi zayıflıklarıyla da sevebileceğini sanmıyorum. Ben sadece erkeklerin zayıf görünmesini istemiyorum. Kadının saygısı da kalacağını pek sanmıyorum. Ha siz ultra süper mega erkek olsanız bile kötü kadınlar var bunlar ayrı. Veya içinden "daha iyisi var mıdır?" diye de düşünebilir belki.

Kendinizi zorlayın, daha maskülen, cesur ve güçlü arzusu olan birisi olun. Ve erkek gibi düşünün.
Böyle olmaya çalışın işte onu diyorum.

Kadın güçlü dağ gibi birisini görmek istiyor. Aynı zamanda diyorum ki böyle birisi olup sürekli kısa süreli takılanlardan her önüne gelenle de olmayın veya olun o size kalmış.

Son düzenleme:
Kadın güçlü dağ gibi birisini görmek istiyor. Aynı zamanda diyorum ki böyle birisi olup sürekli kısa süreli takılanlardan her önüne gelenle de olmayın veya olun o size kalmış.

Dediğin gibi kadın güçlü birisini görmek ister yanında tabii ama çoğunluğu güçlü, efendi erkeği hak ediyor muyum diye sormaz genelde.

Dediğin gibi kadın güçlü birisini görmek ister yanında tabii ama çoğunluğu güçlü, efendi erkeği hak ediyor muyum diye sormaz genelde.
Niye sorsun ki istemek de bir sınır yok sosyal medyada güzel kızlara da yazan var veya hiçbir özelliği olmadan güzel kız isteyenler de var. Zaten çoğu da alamıyor iyi çocuk olun diye demiyorum ama incel değil hiçbiri sadece aldatılma para için kullanılma riskleri ciddi anlamda fazla oluyor ve sağlıklı ilişkiler kuramiyosun.

Pozitif, iyimser, feminem, cömert, ilişki içerisinde sadakatli olabilen, itaatkar, ilişki metaryali olabilen kadın.

Ben daha çok günümüz erkeklerinin zayıf olmasını veya yanlış düşüncülere kapıldığını gördüğüm için dedim.

Bunlar benim hayatımı kurtardı o yüzden yazayım.

Askere gitme yaşı geldiyse askere gidin. İş hayatına atılın. Okuyun ve size katacak bir şeyler izleyin. Sporunuzu yapın. (para yok demeyin her şekilde yapmak isteyen yapar ve hayatınızı sporu merkez yapıp daha da moralinizi bozmayın veya spor salonundan çıkmayan tipler olmayın) Kendinizi hayattaki zorluklara açın. Sosyal medya bağımlığı veya o tarz kötü bağımlılıklarınız olmasın. Bundan sonrası sizin tecrübeniz, yaşadığınız zorluklar, duygusal olarak güçlü kalabilmeyi duygunuzu kontrol edebilmeyi güçlendirmeyi. Onay bağımlısı olmamak, muhtaç olmamak. (Bu zaten sıradan olması gereken şeyler.)

Yani şöyle, evlenip çocuk sahibi olunacaksa bu geçerli olabilir. Evlilik gibi resmi değil ama bir ilişki olacaksa da geçerli olabilir bu ilişkiden de tecrübe ediniyorsunuz ve evlilikte kullanabilirsiniz. Kadından daha fazla öncelikli ilişki kafasında olmamalısınız zaten. İlişkisinin başlarında temkinli olmak ve opsiyonlarını hemen kapatmamanız gerek.

Toplum uzun süreli ilişkiyi ya da vur-kaçı pompaladığı için bunların ortası olabileceğini düşünemiyorlar. Vur kaç iyi bir şey değil. Uzun süreli de öyle kolay ve herkesle olacak bir şey değil. Ha "uzun süreli ilişki istiyorum" başka bir şey.

Hak eden var ve hak etmeyen var. Böyle bir erkeğe yamuk yapılırsa zaten kadın daha zararlı çıkacaktır gelecekte.

+ olarak bu mesajdaki yazıyı okuyabilirsiniz: Şimdi ben kötü çocuk mu olayım, efendi çocuk mu?

Florida, Hollywood'da yaşamıyorsanız ve çok çok iyi geniniz yoksa 40-50-60 yaşında her erkeğin baktığında çok yakışıklı bulduğu, erkeklerin olmak istediği ve kadınların ise sahip olmak istediği, film oyuncusu olacak, motorcu çetesi gibi olan, kadınlarla çok tecrübeli, eğlencesine sürekli 50 yaşında hala kadınlarla çıkan ve Reddite flört tavsiyesi okuyan, iyi diksiyonlu, güçlü zart curt olmayacaksınız muhtemelen. O yüzden çok kızlarla takılmanıza falan gerek yok işte. Ha olursanız ne güzel ama çocuk sahibi olacağın kadını doğru seçmek daha önemli.

Bunun dışında "bir daha bağlanmak yok vur kaç bütün kadınlar şöyle böyle" diyenler. Daha çok kadına muhtaç oldukları için öyleler. Kadını eğlendirebilen o ve güçlü erkek yine eğlence modunda ama bunu yaparken intikam alıyormuş gibi yapmıyor ve saygılılar, karşıdaki de o tarz ilerde evlilik düşünmeyen veya evli gibi ama resmi olmayan ilişkide olmuyorlar ve ilişkilik kızlar olmuyorlar. Ve o erkek güçlü birisi oluyor zaten. O tarz "muhtaç, abazan, ahlak yoksunu" diğer erkekte çok sakıncalı. Veya güya Avrupalı görünmek için çok geniş olan erkeklerde sakıncalı.

Ben evliliği çocuk için istiyorum. Bunun dışında kendine güvenen, hırslı, karar verebilen erkek olmak en iyisi işte.

40-50 yaş "moruk/dede" yaşı değil kendinize bakarsınız fit sağlıklı vs rahat olursunuz o ayrı da 40 yaşına gelince de çok üst düzey yakışıklı olunca bile o yaşta kadınlarla vs uğraşmam sırf eğlence olsun için. Bunun dışında takılmalık eğlenebileceğiniz arkadaş mı yoksa ilişkilik kız mı anlamanız lazım.

Bunun dışında aslında kadının hak edip etmemesi değil de kendimiz için öyle olmaya çalışmak. Hak edenler vardır, etmeyenlerde vardır.

Ben böyle düşünüyorum.

Son düzenleme:
@612360 hocam dediklerinde haklısın ama kadınların çoğu bu özelliklerde biriyle sevgili olmuyor belki istiyor ama olmuyor yani ondan kadın ne istemiş ne hak etmiş zaten belli oluyor kendisi gibi biri çektiği için.

Engelle kızı her yerden başkasına pasla.

Karakteriniz iyiyse, iyi kadınlar sizi seçmeye başlayacaktır. Sizi kontrol etmeye çalışan kadınlar sizi seçmeyecektir zaten. Parti çocukları eller havaya moduna girenleri gezenleri ciddiye almayın. Ciddiyet önemli. Yüksek değer kadın sizin yanınızda kalır. İyi bir meslek sahibi para kazanabilen, bir duruşu olan, saygılı, lider enerjili yakışıklı, ailesine de bakabilecek ideal erkek modeli.

Şimdi erkekleri ve kızları internette parti çocuklarına özendiriyorlar. Böyle iyi aileler kurulursa güzel aileler kurulacak, iyi toplumlar olacak. Şimdi ideal erkek olarak it kopuk sunuluyor ortaya. Ciddiye almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…