Dediğin gibi kadın güçlü birisini görmek ister yanında tabii ama çoğunluğu güçlü, efendi erkeği hak ediyor muyum diye sormaz genelde.
Pozitif, iyimser, feminem, cömert, ilişki içerisinde sadakatli olabilen, itaatkar, ilişki metaryali olabilen kadın.
Ben daha çok günümüz erkeklerinin zayıf olmasını veya yanlış düşüncülere kapıldığını gördüğüm için dedim.
Bunlar benim hayatımı kurtardı o yüzden yazayım.
Askere gitme yaşı geldiyse askere gidin. İş hayatına atılın. Okuyun ve size katacak bir şeyler izleyin. Sporunuzu yapın. (para yok demeyin her şekilde yapmak isteyen yapar ve hayatınızı sporu merkez yapıp daha da moralinizi bozmayın veya spor salonundan çıkmayan tipler olmayın) Kendinizi hayattaki zorluklara açın. Sosyal medya bağımlığı veya o tarz kötü bağımlılıklarınız olmasın. Bundan sonrası sizin tecrübeniz, yaşadığınız zorluklar, duygusal olarak güçlü kalabilmeyi duygunuzu kontrol edebilmeyi güçlendirmeyi. Onay bağımlısı olmamak, muhtaç olmamak. (Bu zaten sıradan olması gereken şeyler.)
Yani şöyle, evlenip çocuk sahibi olunacaksa bu geçerli olabilir. Evlilik gibi resmi değil ama bir ilişki olacaksa da geçerli olabilir bu ilişkiden de tecrübe ediniyorsunuz ve evlilikte kullanabilirsiniz. Kadından daha fazla
öncelikli ilişki kafasında olmamalısınız zaten. İlişkisinin başlarında temkinli olmak ve opsiyonlarını hemen kapatmamanız gerek.
Toplum uzun süreli ilişkiyi ya da vur-kaçı pompaladığı için bunların ortası olabileceğini düşünemiyorlar. Vur kaç iyi bir şey değil. Uzun süreli de öyle kolay ve herkesle olacak bir şey değil. Ha "uzun süreli ilişki istiyorum" başka bir şey.
Hak eden var ve hak etmeyen var. Böyle bir erkeğe yamuk yapılırsa zaten kadın daha zararlı çıkacaktır gelecekte.
+ olarak bu mesajdaki yazıyı okuyabilirsiniz:
Şimdi ben kötü çocuk mu olayım, efendi çocuk mu?
Florida, Hollywood'da yaşamıyorsanız ve çok çok iyi geniniz yoksa 40-50-60 yaşında her erkeğin baktığında çok yakışıklı bulduğu, erkeklerin olmak istediği ve kadınların ise sahip olmak istediği, film oyuncusu olacak, motorcu çetesi gibi olan, kadınlarla çok tecrübeli, eğlencesine sürekli 50 yaşında hala kadınlarla çıkan ve Reddite flört tavsiyesi okuyan, iyi diksiyonlu, güçlü zart curt olmayacaksınız muhtemelen. O yüzden çok kızlarla takılmanıza falan gerek yok işte. Ha olursanız ne güzel ama çocuk sahibi olacağın kadını doğru seçmek daha önemli.
Bunun dışında "bir daha bağlanmak yok vur kaç bütün kadınlar şöyle böyle" diyenler. Daha çok kadına muhtaç oldukları için öyleler. Kadını eğlendirebilen o ve güçlü erkek yine eğlence modunda ama bunu yaparken intikam alıyormuş gibi yapmıyor ve saygılılar, karşıdaki de o tarz ilerde evlilik düşünmeyen veya evli gibi ama resmi olmayan ilişkide olmuyorlar ve ilişkilik kızlar olmuyorlar. Ve o erkek güçlü birisi oluyor zaten. O tarz "muhtaç, abazan, ahlak yoksunu" diğer erkekte çok sakıncalı. Veya güya Avrupalı görünmek için çok geniş olan erkeklerde sakıncalı.
Ben evliliği çocuk için istiyorum. Bunun dışında kendine güvenen, hırslı, karar verebilen erkek olmak en iyisi işte.
40-50 yaş "moruk/dede" yaşı değil kendinize bakarsınız fit sağlıklı vs rahat olursunuz o ayrı da 40 yaşına gelince de çok üst düzey yakışıklı olunca bile o yaşta kadınlarla vs uğraşmam sırf eğlence olsun için. Bunun dışında takılmalık eğlenebileceğiniz arkadaş mı yoksa ilişkilik kız mı anlamanız lazım.
Bunun dışında aslında kadının hak edip etmemesi değil de kendimiz için öyle olmaya çalışmak. Hak edenler vardır, etmeyenlerde vardır.
Ben böyle düşünüyorum.