winxp2022
Centipat
Daha fazla
Dostlar hayırlı geceler.
Yıldız ekledim yerde benim mail şifrem var. Daha önce böylesi mailler geliyordu şifrem yoktu. Bugün yine okuyasım geldi ve şifremi görünce şaşırdım. Haliyle bugün şifremi değiştirdim. Bundan sonraki mesaj bildiğiniz gibi Bitcoin'e para istiyor falan. Bu süreç sıkıntıya biner mi? Düşünceleriniz nedir?
Ek olarak şunu söyleyeyim yollayan kişinin e-postası sürekli değişerek 3,4 aydır aynı maili atmış. Bir sıkıntı çıkartsa çıkartırdı galiba.
Your device was infected with my private malware, your browser wasn't updated / patched, in such case it's enough to just visit some website where my iframe is placed to get automatically infected, if you want to find out more, Google: Drive-by exploit.
My malware gave me full access to all your accounts, full control over your device and it also was possible to spy on you over your cam.
If you think this is some bad joke, no, I know your password: *******
Yıldız ekledim yerde benim mail şifrem var. Daha önce böylesi mailler geliyordu şifrem yoktu. Bugün yine okuyasım geldi ve şifremi görünce şaşırdım. Haliyle bugün şifremi değiştirdim. Bundan sonraki mesaj bildiğiniz gibi Bitcoin'e para istiyor falan. Bu süreç sıkıntıya biner mi? Düşünceleriniz nedir?
Ek olarak şunu söyleyeyim yollayan kişinin e-postası sürekli değişerek 3,4 aydır aynı maili atmış. Bir sıkıntı çıkartsa çıkartırdı galiba.
Son düzenleyen: Moderatör: