Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 607 Çözümler 4 24 Ağustos 2020 #1 Bu aralar bir reklam var "yaay" ismiyle ve "başka bi' dünya!" Sloganıyla. Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Çok merak ettim.
Bu aralar bir reklam var "yaay" ismiyle ve "başka bi' dünya!" Sloganıyla. Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Çok merak ettim.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 24 Ağustos 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mu?
UgurcanAlan Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #3 Tunahan Arık dedi: Bu aralar bir reklam var "yaay" ismiyle ve "başka bi' dünya!" Sloganıyla. Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... ön ödemeli kart diyenler var. emin değilim ama. şimdi baktım da, yeni bir sosyal mecra olacağını söyleyen de var, bir operatör firmasının yeni paket ismi olabileceğini söyleyen de. bekleyip görmek en iyisi galiba
Tunahan Arık dedi: Bu aralar bir reklam var "yaay" ismiyle ve "başka bi' dünya!" Sloganıyla. Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... ön ödemeli kart diyenler var. emin değilim ama. şimdi baktım da, yeni bir sosyal mecra olacağını söyleyen de var, bir operatör firmasının yeni paket ismi olabileceğini söyleyen de. bekleyip görmek en iyisi galiba
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #4 Twitter yasaklanınca bu program çıkacak diyorlar bir kaç yerde okudum. Ne kadar doğrudur bilemem.
UgurcanAlan Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #5 Elektrikci_Hasan dedi: Twitter yasaklanınca bu program çıkacak diyorlar bir kaç yerde okudum. Ne kadar doğrudur bilemem. Genişletmek için tıkla... twitter'ın yasaklanmasını ne çabuk kabullendi millet. kimse hakkını aramıyor. ne hale geldik.
Elektrikci_Hasan dedi: Twitter yasaklanınca bu program çıkacak diyorlar bir kaç yerde okudum. Ne kadar doğrudur bilemem. Genişletmek için tıkla... twitter'ın yasaklanmasını ne çabuk kabullendi millet. kimse hakkını aramıyor. ne hale geldik.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #6 @UgurcanAlan Ben kullanmıyorum dostum. Söylentileri fısıldadım. Kullananlar düşünsün onu.
Tunahan Arık Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 607 Çözümler 4 24 Ağustos 2020 #7 89069 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mu? Genişletmek için tıkla... Aynen bu.
89069 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu mu? Genişletmek için tıkla... Aynen bu.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 24 Ağustos 2020 #8 Birkaç hafta sonra varlığı unutulacak bir başka sosyal medya aracına benziyor. Son düzenleme: 24 Ağustos 2020
Ankara 06 Decapat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 115 Makaleler 1 24 Ağustos 2020 #9 Kadının ses tonundan banka ile ilgili bir şey. Ve bir yenilik getirecekler. Bakın benim büyük büyük dedem nosturadarmus du. Dediğimi yazın.
Kadının ses tonundan banka ile ilgili bir şey. Ve bir yenilik getirecekler. Bakın benim büyük büyük dedem nosturadarmus du. Dediğimi yazın.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2020 #10 Elektrikci_Hasan dedi: Twitter yasaklanınca bu program çıkacak diyorlar bir kaç yerde okudum. Ne kadar doğrudur bilemem. Genişletmek için tıkla... Twitter'a nasıl girebiliyorum o zaman? VPN'de yok bir şey de yok.
Elektrikci_Hasan dedi: Twitter yasaklanınca bu program çıkacak diyorlar bir kaç yerde okudum. Ne kadar doğrudur bilemem. Genişletmek için tıkla... Twitter'a nasıl girebiliyorum o zaman? VPN'de yok bir şey de yok.