Beyler hat yeni daha 10 gün olmadı.
Arkadaşlar attıkları kız fotoğrafı bize ait değil arkadan birisi gel buraya diye bağırıyordu ama çocuk İngilizce veya Suriye'de konuşuyor du ben bu yüzden biraz sinirlenip kendi WhatsApp ımdan mesaj yazdım mesajı koymayacağım ban gelir sizce nedir numara 10 günlük (Turkcell) daha yeni alınan hat yani.
Beyler hat yeni daha 10 gün olmadı.
Arkadaşlar attıkları kız fotoğrafı bize ait değil arkadan birisi gel buraya diye bağırıyordu ama çocuk İngilizce veya Suriye'de konuşuyor du ben bu yüzden biraz sinirlenip kendi WhatsApp ımdan mesaj yazdım mesajı koymayacağım ban gelir sizce nedir numara 10 günlük (Turkcell) daha yeni alınan hat yani.
Sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun ustam.
Yanlış numara olmuş işte ne kadar abartıp olay yapmışsın. Ben böyle bir şey görmedim.
Ayrıca Türkçe öğrenin. Ne yazıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyoruz.
Yok arkadaşlar, tanımıyorum. Resimdeki kim bilmiyorum. O anlık sinirle İngilizce yazmışım Yani bilmiyorum. Hat daha 2-3 haftalık. Nasıl buldu yahu? Hat Turkcell.
Sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun ustam.
Yanlış numara olmuş işte ne kadar abartıp olay yapmışsın. Ben böyle bir şey görmedim.
Ayrıca Türkçe öğrenin. Ne yazıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyoruz.
Merhaba arkadaşlar birisi kız kardeşime mesaj atmış alt tarafa koyacağım numarayı tanımıyoruz. Ben aradım ve başka dil konuştu. Nereli olduğunu sordum ve Suriye dedi. Ben de çeviriden söyleyerek konuştum sonra saçma saçma konuşmaya başladı. Tabii ne dediğini bilmiyorum. Sonra engelledi. Sizce hack işi mi?Eki Görüntüle 988718