Yabancı bir sayfanın Türkiye sayfasını açmak suç mu?

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
Arkadaşlar örnek veriyorum Pagani Türkiye, Lamborghini Türkiye veya bir şirketin adının sonuna Türkiye getirip hesap açtık. Başa bela alır mıyız yoksa bir şey olmaz mı?

Resmi bir kimliği ifade ettiğiniz için başınız yanabilir.

Peki meselq bize ulaşıldığında ve sadece bilgilendirmek ve haber akışlarını paylaşmak amacı ile bu sayfayı attığımızı söylesek?

X'te yapan çok ama ticari amaçla yapmazsanız sıkıntı çıkmaz.

Instagram üzerinden denesem mi dedim ama sonra bu aklıma geldi, para kazanma gibi bir derdim yok sadece haber akışlarını Türkçeye çevirip paylaşacağım.

Direk firma ile iletişime geçin belki izin verirler, reklam reklamdır sonuçta.

Hocam çoğu firma tescilli markalarının bu şekilde kullanılmasına izin vermez. İlk aşamada yasal uyarı yazısı alırsınız kullanmayı bırakmanız için. LEGO firması örneğin çok ciddidir bu konuda, hiçbir şekilde web adresi, site ismi gibi yerlerde LEGO kelimesi geçemez, anında yapışırlar ensenize.

Siz de bir düşünün, bir markanız var, sonra kontrolünüzde olmayan x bir kişi, marka adı altında kafasına göre paylaşımlar yapıyor. İzin verir miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…