wombat Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 197 6 Temmuz 2024 #1 Steam de Steam key satan birisinden bir oyun rica ettim ve bana Steam keyini ücretsiz vereceğini söyledi. Bu Steam keyin riski var mıdır?
Steam de Steam key satan birisinden bir oyun rica ettim ve bana Steam keyini ücretsiz vereceğini söyledi. Bu Steam keyin riski var mıdır?
porwix Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 150 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 Mail olarak atar ve maile word veya metin dosyası eklerse (Yazı olarak yazarsa sorun olmaz) ve siz de o dosyayı açarsanız rat veya virüs yiyebilirsiniz. Bu konuda uzman değilim ama bildiklerimi paylaşmak istedim yanlışım varsa düzeltiniz. Artı 0 Eksi
Mail olarak atar ve maile word veya metin dosyası eklerse (Yazı olarak yazarsa sorun olmaz) ve siz de o dosyayı açarsanız rat veya virüs yiyebilirsiniz. Bu konuda uzman değilim ama bildiklerimi paylaşmak istedim yanlışım varsa düzeltiniz.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.739 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 6 Temmuz 2024 #3 Kimse kimseye bedava bir şey vermez. Artı 0 Eksi
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 957 Çözümler 6 6 Temmuz 2024 #4 Çalıntı kredi kartı ile alındıysa sorun olabilir tabii. Artı 0 Eksi
leonada Hectopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 wombat dedi: Steam de Steam key satan birisinden bir oyun rica ettim ve bana Steam keyini ücretsiz vereceğini söyledi. Bu Steam keyin riski var mıdır? Genişletmek için tıkla... Nasıl verecegide onemli bence direk key olarak atarsa bildigim kadariyla sıkıntı olmaz. Ayrica hediye olarak gönderirse de sorun olmaz diye biliyorum. unplugged dedi: Çalıntı kredi kartı ile alındıysa sorun olabilir tabii. Genişletmek için tıkla... Bu doğru anında fark edilirse sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
wombat dedi: Steam de Steam key satan birisinden bir oyun rica ettim ve bana Steam keyini ücretsiz vereceğini söyledi. Bu Steam keyin riski var mıdır? Genişletmek için tıkla... Nasıl verecegide onemli bence direk key olarak atarsa bildigim kadariyla sıkıntı olmaz. Ayrica hediye olarak gönderirse de sorun olmaz diye biliyorum. unplugged dedi: Çalıntı kredi kartı ile alındıysa sorun olabilir tabii. Genişletmek için tıkla... Bu doğru anında fark edilirse sıkıntı olabilir.